1. въпроса ми е искам да си смажа лагера на задна дясна главина че в завой вие как става и ако някой има снимки и може да помогне моля за помощ.2. като включа компресора на климатика някоя ролка почва да ми вие леко може ли с някаква смазка да се оправи и къде трябва да пръскам .3. ляво каре почна леко да чука в завой и въпроса ми е ако го напълня с грес ще се оправи ли проблема (казаха ми че ако го напълня ще се скъса маншона )моля помагайте
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
смятам да си направя ремонт по колата моля помогнете
Collapse
X
-
Значи, скии ся как се оправя ти не ги слушаи колегите че с смазване не става, много разбира те. Начи сваляш задната главина и ша видиш лагера, преди това от аптеката но с рецепта че вече не дават ще си искаш Вазелин 2 тубички толкова е за заден лагер за преден отива една. Може преди да смажеш лагера с кислородна вода да дезенфикцираш съчмите му. Смазваш и готово. За карето дето тропа тва е от износени стави също става с смазване ама с Волтарен емул гел които много точно локализира болката, пак от аптеката и пак с рецепта. За тва дет ти хърка в климатика, този път ще минеш по тънко може с мокра кърпа с оцет да го завиеш хубаво така ще се намали работната му температура и ще млъкне веднъж за винаги ша ме сбъркаш от смях с тая грес като доктор куин лечителката сичко с грес се оправя Сори за спама ама ми доиде музата А сега сериозно, задния лагер главина се сменя, климатика като се включен си има един такъв стандартен шум друг е въпроса ако чуваш ясно че ролката вие- сменя се! За карето, по добре не го пипаи с това каре ще изкараш много повече километри от колкото с което и да било друго. Говоря ако ти прещраква леко когато си навил пълен волана. Ако се чува в завои си е за смяна.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Slavi_Lancia написа:Значи, скии ся как се оправя ти не ги слушаи колегите че с смазване не става, много разбира те. Начи сваляш задната главина и ша видиш лагера, преди това от аптеката но с рецепта че вече не дават ще си искаш Вазелин 2 тубички толкова е за заден лагер за преден отива една. Може преди да смажеш лагера с кислородна вода да дезенфикцираш съчмите му. Смазваш и готово. За карето дето тропа тва е от износени стави също става с смазване ама с Волтарен емул гел които много точно локализира болката, пак от аптеката и пак с рецепта. За тва дет ти хърка в климатика, този път ще минеш по тънко може с мокра кърпа с оцет да го завиеш хубаво така ще се намали работната му температура и ще млъкне веднъж за винаги ша ме сбъркаш от смях с тая грес като доктор куин лечителката сичко с грес се оправя Сори за спама ама ми доиде музата А сега сериозно, задния лагер главина се сменя, климатика като се включен си има един такъв стандартен шум друг е въпроса ако чуваш ясно че ролката вие- сменя се! За карето, по добре не го пипаи с това каре ще изкараш много повече километри от колкото с което и да било друго. Говоря ако ти прещраква леко когато си навил пълен волана. Ако се чува в завои си е за смяна.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар