Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

гарнитура-смяна

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

mirkooo написа:
    ""VIKTOR REINZ - REINZOSIL"" ще разберем ли какво е това колега
    Ето сега! Това е силикон, обаче се води доста висок, професионален клас. Нещо средно между силикон и лепило. Когато решите да разглобявате трябва едно леко дървено или гумено чукче, за да чукнете лекичко детайла и той се одлепва.Издържа +300 градуса. Малко е скъпичък около 100гр. е тубичката и струва мисля 8-9 лв. Но за качеството на работата, която върши, направо е евтин ! Продават го в Ауто Плюс ( за Пловдив ). Наистина няма нищо общо с останалите силикони. Ако намеря кутийката ще я сканирам и ще ви я покажа.
    Fiat Tipo <<149C2>> + momo pack
    Alfa145 16V TC <<AR67601>> RossoCorso
    BlueStorm transforms . . .
    . . . !!!

Коментар

ок мерси много и в Бургас има "auto plus" така 4е сигорно ще го имат

Коментар

Мирко, къде е Auto Plus в Бургас? Че и аз днес взех една гумена гарнитура за 8 лв. от Александър Кар, защото леко е почнало да тлее масло от страната на свещите. Тука ми говорят, че на бравите доста често се налага смяна на гарнитура, кривели глави.. капаците били алуминиеви и се огъвали от топлината. Има ли нещо вярно?
        Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

spark написа:
          Мирко, къде е Auto Plus в Бургас? Че и аз днес взех една гумена гарнитура за 8 лв. от Александър Кар, защото леко е почнало да тлее масло от страната на свещите. Тука ми говорят, че на бравите доста често се налага смяна на гарнитура, кривели глави.. капаците били алуминиеви и се огъвали от топлината. Има ли нещо вярно?
          на 90% от колите капаците са алуминий а тва че криви глави някой супер"умник фен на голфа го е измислил" обикновено започва да омаслява повече след като си сменил ориг гарнитура след 10година щото тва което се продава по магазините обикновено е менте сложи ориг както изилиза от завода да видим дали ще тече
          TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
          UNO 1.0 FIRE

Коментар

на улица Москва е ауто плус

Коментар

Working...
            X