Колеги имам следния въпрос.Каква боя трябва да зема защото искам да си боядисам фаровете в цвета на колата,защото ще ги отварям да ги почиствам и искам да свърша тая работа.Ще зема боя с цвета на колата,но нещо друго трябва ли да взимам за да фане по добре боята да не олюпи боята от топлината.Защото един маистор(познат) е боядисал на някаква кола фаровете и се е обелила боята.Става въпрос за фаровете с лупи.Мерси предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за боя за фаровете?
Collapse
X
-
Re: Въпрос за боя за фаровете?
batkoty написа:Колеги имам следния въпрос.Каква боя трябва да зема защото искам да си боядисам фаровете в цвета на колата,защото ще ги отварям да ги почиствам и искам да свърша тая работа.Ще зема боя с цвета на колата,но нещо друго трябва ли да взимам за да фане по добре боята да не олюпи боята от топлината.Защото един маистор(познат) е боядисал на някаква кола фаровете и се е обелила боята.Става въпрос за фаровете с лупи.Мерси предварително.
-
Х
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=41135 както на този колега фаровете са му боядисани зелени само че при мен ще са тъмно син металик.
Коментар
-
batkoty написа:Фароевете моите са с лупи.Пласмасата черната която държи всичко искам да я боядисам.Виждал съм няколко коли с така боядисани фараве и ми харесаха много
Коментар
-
batkoty написа:Фароевете моите са с лупи.Пласмасата черната която държи всичко искам да я боядисам.Виждал съм няколко коли с така боядисани фараве и ми харесаха многоFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Re: Х
batkoty написа:ще отида и ще си купя 100гр боя кат моя цвят според номера ми на моята но въпроса е да не падне боята
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар