Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въздушен филтър - дайте съвет ! За триене !

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въздушен филтър - дайте съвет ! За триене !

Привет на всички сигурно вече съм омръзнал със свойте въпроси около ударения фиат ама той вече си е наред , най - комичното е , че в момента ме мъчи странен проблем , а именно че немога да си намеря кутия за въздушния филтър хрумна ми идея да сложа спортен , но някакси ме е страх да не попадне вода в него и всико да си замине ;( моля посъветвайте ме ще го бъде ли със спортен филтър и къде трябва да се разположи ( Tempra 1.6 i.e ) защото "Италианеца" няма кутия , целия Симеон обиколих и там няма , още няколко морги и там няма...... Благодаря !

в една морга в люлин има 3 браво 1 мареа и 1 брава моргата се намира на булевард сливница посока бохурище преди карулката се намира точно след Шел голяма е няма начин да не я видиш
    1.6 16v 96 г. 103 hp.
    България е една от малкото страни в света ,в която докато се движиш в насрешното ,някой може да те шибне отзаде
    Да мина да те взема...или да взема да те мина?

Коментар

А от мареа браво или брава ще станат ли кутийте ?

Коментар

Няма да имаш проблем със спортен!! Но ако държиш да си с кутия си търси от брава, мареа, типо, темпра, дедра, делта 2. Абе изобщо търси някава кутия която може да ти пасне!! Но и ще си купуваш филтър за колата от която си взел филтърната кутия!
        ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
        // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Реших го слагам спортен , харесах си един на K&N но незнам дали немога да мина и по-тънко пуснете ми някъкви оферти моля ви и кажете каква тръба да зема за да го одължа и да го закарам на място на което хем ще зима студен въздух хем няма да ме е страх като вали дъжд

Коментар

сложи спортен филтъркарай 150 000 и свали главата да види6 в какво састояние 6те ти е двигателяцелия ште е надрасканспортния филтър се слага за да влиза нужния му въздух при по-високи обороти,но следователно повече въздух-повече прашинки-надраскан двигател!
            Drive or Die!

Коментар

2 хубави неща на едно място няма...колега mihail.nikolov21! Чудно ми е, кой съвременен човек ще кара кола 150 000км., освен ако не е служебна?! Джика, K&N филтъра мога да ти го намеря за 150лв Имам оферта и за JR-sport за 120лв. универсален. Относно маркучите и тръбите както и другите консумативи покрай тях, може да ги намериш в "pimp my ride" магазините на пазар Илиянци! Те са силиконови и са напълно подходящи за твойта цел. Само не взимай турските "спортни" филтри от там, че може да хвърлиш двигатела и след първата смяна на масло - материалът им е като на домакинска гъба с доста широки пори, може да засмучеш и някоя котка с тях Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
              Fiat Coupe 2.0 20V 98g. Pininfarina

Къде отиваш ти, може би?

Коментар

mihail.nikolov21 написа:
                сложи спортен филтъркарай 150 000 и свали главата да види6 в какво састояние 6те ти е двигателяцелия ште е надрасканповече въздух-повече прашинки-надраскан двигател!
                Колега, стига с тия глупости, няма нищо вярно в тези ти твърдения...при условие, че филтъра е от истинските(JR, K&N, AEM и др.)
                3.0CRD

Коментар

Така или иначе филтърът вече си е на мястото от доста време и си ме кефи , а отностно 150 000 км когато ги отбележа зад волана обещавам да почерпя П.П Засега са близо 11 000 ( Година стаж с колата на Тате )

Коментар

Working...
                  X