коелги появи ми се едно тракане в волана.. само когато го въртя е.. но е в самия волан а не по кормилната оредба.. се едно нещо се търкаля вътре.. има ли някакъв начин за разглобяване.. отварях пластмасовите капаци но там не видях нищо..апак е дразнещо въртиш и трака.. точно се едно нещо се търкаля
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тракене от волана
Collapse
X
-
Колега може да е гайката която го държи към оста.П.С. гледай да не ти остане в ръцете на някой завой за това по добре го огледай как можеш да стигнеш до центъра на волана и да видиш да не е гайкатаFiat TEMPRA 1.6 i.e. 159A3.048 75Hp + L.P.G
Fiat BRAVO 1.4 12V SX 80Hp + L.P.G
Fiat TIPO 1.6 i.e. Selecta 159A3.048 75Hp + L.P.G LOVATO
-
Предполагам, че шумът, който чуваш е от системата за автоматично изключване на мигачите. Ако си решил наистина да сваляш волана, първо изключи минусовия край на акумулатора и изчакай около 10мин. (по инструкция, предполагам, че имаш AirBag). Вземаш шестограм, мисля че беше 5мм. и развиваш двата винта от задната страна на волана. След това внимателно изваждаш AirBag-а и му издърпваш куплунга (жълт кабел и куплунг). Издърпваш пластмасовия предпазител на гайката, която държи самия волан и я развиваш с камък 24мм. Сега в необходимо да разкачиш кабелите на клаксона, за да извадиш целия волан.FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
-
Flow написа:Предполагам, че шумът, който чуваш е от системата за автоматично изключване на мигачите. Ако си решил наистина да сваляш волана, първо изключи минусовия край на акумулатора и изчакай около 10мин. (по инструкция, предполагам, че имаш AirBag). Вземаш шестограм, мисля че беше 5мм. и развиваш двата винта от задната страна на волана. След това внимателно изваждаш AirBag-а и му издърпваш куплунга (жълт кабел и куплунг). Издърпваш пластмасовия предпазител на гайката, която държи самия волан и я развиваш с камък 24мм. Сега в необходимо да разкачиш кабелите на клаксона, за да извадиш целия волан.Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
reter написа:мерси колега.. беше ме страх без инструкции да бачкам че да не ме плесне по челотоFIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар