изчетох това онова но не намерих отговор по чужди теми.. значи колата почти всеки път когато е изстинала нацяло.. не пали от първия път.. при втория път обикновенно пали а понякога на втория път една такава едвам едвам.. все едно са дави и оборотите играят около 500-600 и след 2-3 секунди са дигат и се оправя.. свещите са добре а друго не съм проверявал.. иначе топла ли е пали без никви проблеми
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с паленето
Collapse
X
-
Humppa
-
u_bo
reter написа:бях и нахакал по едно време един Redex в бензина и докато беше с него не го направи тоя номер ама после като заредих пак и пак започна.. дали е било случайност незнам
Коментар
-
u_bo написа:reter написа:бях и нахакал по едно време един Redex в бензина и докато беше с него не го направи тоя номер ама после като заредих пак и пак започна.. дали е било случайност незнамсамо спорове и дискусий.. кажи ми има ли..
Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
имат но е вътре в резервоара. моя майстор като го накарах да ми смени консумативите и каза че бил гледал по какви ли не карталози и какво ли не и навсякъде пишело че е в резервоара или в гърловината. така че нищо чудно да нямаш капаче никъде. иначе пробвай да сипеш малко спирт, не помня колко беше съотношението но се сънявам за вода в резервоара.Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
u_bo
да, моя грешка - не ти бях видял подписа - НЯМАШ отделен филтър - вграден ти е в бенз.помпа - ако ти се занимава - може да си направиш профилактика на резервоара - източване, изчистване, промивка на филтъра на помпата.... аз не бих се занимавал- ако на 3-та с около 4000 оборота и при пълна газ - ако тогава няма проблеми - най-вероятно не е запушване на помпата и горивопроводите.иначе има мнения, че позамърсените инжектори имат твоя ефект на колата - не разпр. хубаво и пали трудно с давене.... аз съм чувал добри отзиви за ’черно стп’ по ОМВ го има - най-лесно е да пробваш с него и да пишеш за резултата.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар