Ха сега кажи на това какво му викаш!? Аз се опитвам да му помогна на човека, да не му вземат излишни пари за елементарни неща, а ти се бъзикаш!Сега на вьпроса:Жигльорите могат да се продухат, но проблема не е в тях, а в запушването на едни серпентини в корпуса на карбуратора! С продухване трудно се отпушват или по-точно се дозапушват, затова при запушване входа на карбуратора, вакуума изсмуква смолистите отлагания и в повечето случаи проблеми от този род се решават с елементарни средства!В по-тежки случаи, карбуратора се поставя в кореселин за около 10-12ч. / естественно като се демонтират всички мембрани/ и после се продухва!Така,че пробвай, негативен ефект от тази терапия няма!
Извинявам се ако си ме разбрал неправилно! Винаги, ама винаги съм респектиран от твоите съвети, които винаги са на място и явно са на базата на широк и богат опит! Да не говорим пък, че пестят и пари.Просто се опитах да се изразя по оригинално, но се е получило наистина неуместно и конфузно, за което отново се извинявам и се надявам да има повече хора като теб в този форум!
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Извинявам се ако си ме разбрал неправилно! Винаги, ама винаги съм респектиран от твоите съвети, които винаги са на място и явно са на базата на широк и богат опит! Да не говорим пък, че пестят и пари.Просто се опитах да се изразя по оригинално, но се е получило наистина неуместно и конфузно, за което отново се извинявам и се надявам да има повече хора като теб в този форум!
Приемам всичко това като едно случайно недоразумение, а на теб пожелавам все по-успешно участие вьв форума, пък като се видим ще пием по едно......няколко пъти!
Това значи че проблема е в смолисти отлагания ?В този случай "Carburator cleaner" ще помогне ли - той се впръсква (спрей е) при работещ мотор в карбуратора и уж именно разтварял разни отлагания ?
Това значи че проблема е в смолисти отлагания ?В този случай "Carburator cleaner" ще помогне ли - той се впръсква (спрей е) при работещ мотор в карбуратора и уж именно разтварял разни отлагания ?
Този спрей се впрьсква в дифузьора и не минава през жигльорите и смесообразуващите канали, той е за други цели.По-сериозен е ефекта с добавка кьм бензина, но процеса е сравнително бавен и иска тьрпение....
Коментар