Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Усукана полуоска?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Усукана полуоска?

Пичове, айде да ми кажете, що кат’ смених маслото и гумите и Живка започна да усуква полуоските, ъ? Ама майстора каза, че и двете полуоски са усукани! И защо по дяволите няма цяла оска! Пак са ме прекаракли нещо с половин неща! Що са полу-оски няма ли цели-оски?

Брей мн варвежно това типо,я кажи от къде го купи и аз да си купя едно такова. :D
    Fiat Tipo
    Corsa b комби !

Коментар

Щото е половин ос отляво, и половин отдясно

Коментар

Re: Усукана полуоска?

///// написа:
        Пичове, айде да ми кажете, що кат’ смених маслото и гумите и Живка започна да усуква полуоските, ъ? Ама майстора каза, че и двете полуоски са усукани! И защо по дяволите няма цяла оска! Пак са ме прекаракли нещо с половин неща! Що са полу-оски няма ли цели-оски?
        наште пътища не са за цели-оски,а за полу-оски,сигурно затова няма целиоски
        Marea HLX 147ps

Коментар

Сега с тази тема колега запали фитилите и има да се чудят защо полуос -ка ,а не цяла-оска.
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Щото Фиатите са боклуци и имат ПОЛУоски. Да си беше взел БМВ, то щеше да е с ЦЯЛАоска
            Alfa 159 SW 2.4 Ti
            Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
            "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

gamma написа:
              Щото Фиатите са боклуци и имат ПОЛУоски. Да си беше взел БМВ, то щеше да е с ЦЯЛАоска
              Ама то бмв си е по добра кола от фиат,въпреки че съм заклет последовател на италинската школа според мен бмв превъзхождат.п.с.Не ме напрадайте това е лично мнение. И така и несе разбра защо се нарича полуоска ?!
              Fiat Tipo
              Corsa b комби !

Коментар

Working...
              X