Като гледам снимките ми се струва че само лака е одран, а понеже е матово на мястото на одраното и изглежда бяло. Поискай абразивна паста в някоя бензиностанция и опитай с нея. Почти съм сигурен че ще се пооправи.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моля за съвет. Драскотини по боята.
Collapse
X
-
Здравейте отново, радвам се, че темата все още не е заключена. Ще ви покажа крайният резултат от 3-ри дни яко търкане Както казах взех си шлайф - паста за 7.70лв. и два дни търках драскотините по 2-3 часа на ден. Днес взех полир паста за 15.20лв. и минах цялата кола. Ефектът е страхотен. Драскотините се заличиха до 80-85%! Не съжаляавм нито за парите които дадох за пастите нито за времето което отделих да търкам Заслужаваше си! Вижте снимките. Надявам се да бъда полезен на някой, който има подобен проблем. Благодаря на всички които се опитаха да ми помогнат.Поздрави
Коментар
-
nickname написа:Аз съм от Сливен, има едно малко магазинче АВТОМАНИЯ близо до главната. В него има много козметика за коли. Марката на полир-пастата е SONAX. Четох, само хубави мнения за тази марка и се надявам наистина продуктите и да са качествени. На кутийката пише, че едно полиране издържа 6 месеца :DFiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
reter написа:nickname написа:Аз съм от Сливен, има едно малко магазинче АВТОМАНИЯ близо до главната. В него има много козметика за коли. Марката на полир-пастата е SONAX. Четох, само хубави мнения за тази марка и се надявам наистина продуктите и да са качествени. На кутийката пише, че едно полиране издържа 6 месеца :D
Коментар
-
И Сонакс е добра паста но Костенурката е по-добра.Лично мнение след много търкане.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
nickname написа:reter написа:nickname написа:Аз съм от Сливен, има едно малко магазинче АВТОМАНИЯ близо до главната. В него има много козметика за коли. Марката на полир-пастата е SONAX. Четох, само хубави мнения за тази марка и се надявам наистина продуктите и да са качествени. На кутийката пише, че едно полиране издържа 6 месеца :DFiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Коментар
-
В опаковката на пастата има гъбичка, от едната страна е обикновенна като тези за миене на чинии а от другата страна на гъбичката е по твърда и по-плътна. С тази гъбичка нанасях полир-пастата с натискане, после съхна околу 20мин. и после търках на ръка с кърпи за полиране които са по 0.40 лв. бройката. 5бр. ми стигнаха за цялата кола. С машина предполагам ефекта ще е доста по-добър, но не можах да намеря такава Открих сайта на магазинчето: http://automaniasliven.hit.bg/sonax.html - мисля, че с това ще съм по полезен от колкото да правя снимки на 2-те пасти :D
Коментар
-
nickname написа:В опаковката на пастата има гъбичка, от едната страна е обикновенна като тези за миене на чинии а от другата страна на гъбичката е по твърда и по-плътна. С тази гъбичка нанасях полир-пастата с натискане, после съхна околу 20мин. и после търках на ръка с кърпи за полиране които са по 0.40 лв. бройката. 5бр. ми стигнаха за цялата кола. С машина предполагам ефекта ще е доста по-добър, но не можах да намеря такава Открих сайта на магазинчето: http://automaniasliven.hit.bg/sonax.html - мисля, че с това ще съм по полезен от колкото да правя снимки на 2-те пасти :DFiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Коментар
-
Колеги..колегииии драскотините се показаха пак...явно единственият начин в моят случей е да се пребоядиса цялата дясна страна бати и пастите и всичко... Един дъжд я наваля снощи и вече си личат...2-ва дни радост само... Не е като в началото но се виждат. Ще се радвам ако някой сподели някоя друга идея да пробвам..може би с маркер с боя и после пак шкурене..оф незнам...надявам се някой да ме посаветва нещо...
Коментар
-
nickname написа:Добре ама айде някой най-накрая да ми каже разликата между пастиране и полиране...Ако може...Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар