Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ежегодния доклад TUV Aуто Репорт 2006

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Ежегодния доклад TUV Aуто Репорт 2006

    http://www.standartnews.com/archive/.../index.htmЗа съжаление няколко от нашите любими фиатки попадат в черния списък.Как ще коментирате това?
    Punto ELX MPI 90

    #2
    Ами то е очевидно: Немската служба за технически контрол (TUV) казва, че при возилата над 5 и над 10г. - най-надеждни са Порше и Мерцедес! Е какво да кажат немците?
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

    Коментар


      #3
      Това е нормално, все пак ние караме по-евтини коли, които от парите за разработката им до парите за закупуването им са в пъти по - евтини от ауди, мерцедес и порше. И като цяло сравняването на различни класове коли според мен се прави нарочно за да "изпъкнат" скъпите марки.
      BRAVA 1,4 12V
      Nissan Navara

      Коментар


        #4
        Сигурно господата германци са прави ама чак пък толкова. Нормално е всяка нация да издига на пиедестал свои марки. И аз като чета Ауто Билд се превъзнасят по по Мерцедес и БМВ а като има статия за Фиат дават някой бозав шваба да се държи за главата. Това са стари изтъркани антирекламни трикове. По добре да сивидят издуханите опели и фолксвагени и да не се правят на голямата работа. Да бяха включили в класацията Ламборджини и Ферари като са големи отворковци
        VW Bora Variant 1.6 16V '01

        Коментар

        Working...
        X