някои запознат ли е повече с тази далаверка.Чувам че струвало 20лв няма значение за какъв автомобил и изплащали щети до 1000 лева.Да няма някаде уловка.Ако някои е информиран повече да разкаже моля
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"Първо каско" на Евро инс
Collapse
X
-
gdd55Етикети: –
-
Re: "Първо каско" на Евро инс
gdd55 написа:някои запознат ли е повече с тази далаверка.Чувам че струвало 20лв няма значение за какъв автомобил и изплащали щети до 1000 лева.Да няма някаде уловка.Ако някои е информиран повече да разкаже моляTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
-
georgiarg написа:Принципно има такова нещо и срещу 20-25лв. се записва в полицата и тази опция. Сумата се изплаща или еднократно или в зависимост от щетите (ако са няколко през годината) на вноски, но само в рамките на 1000лв (мисля сумата беше такава).TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
gdd55
Сега да ви кажа каде е мошендацията мама им да еба.Сурнаха ме на един паркинг в снега незнам кой е бил.Извиках кат защото без портокол не плащали нищо.Дойде катаджийчето видя че е леко сурната почти незабелижимо.видя че има дири в снега от колата която ме е ударила,абе всичко си беше по устав даде ми портокола без проблем.Отивам при тия глупаци снимат ми бронята дажеми признах едно локо пукване ама аз така си я бях купил викат тва го пишем цялостен ремонт на броня.Зарадвах се аз защото то не си личи трябва от близко да застанеш за да видиш щетите.Днес беше ден да ми дават пари.Отивам една жена ми вика отхвърлен сте.Как така ма какооо.И ми дава някакъв телефон да съм говорел с педала който ме отхвърлил.Викам и кажи каде да го намеря за да му рабия главата кво да говоря. Намерих го аз викам му аве ей куче умряло кви са тия курвенски номера,идваше ми да му прасна мозъка от упор.Сега ше видим какво е станало незнам си кво.Вади ми едни папки и ми показава че от незнам си коя дата 2005г щети от неизвестен извършител не се изплащат ако ше и с 5 каскота да си.Апак като си правиш тва каско ти казват плашаме само с портукол от КАТ.Не стига че им е по скъпа гражданската нестига че им платих и за тва "първо каско" ами се почуствах и наебан отзад
Коментар
-
gdd55
забравих да вметна.викам му за кво ми е тва каско тогава.Ами ако та бласне янкой без гражданска кво ше правиш ми ше дойда и ше та наеба в гъза кво да правя
Коментар
-
Миналата година имах такова каско. Но още като го правех при някакви посредници те си ми казаха, че важи само АКО:1. Има протокол от КАТ2. Има известен извършител и той е вписан в протоколаНа практика това не е каско, а един вид такса за посредничество те да се разправят с ГО на извършителя - така или иначе каквото и да изплатят после си търсят регрес...Ама за толкоз пари - толкоз
Коментар
-
spas4o написа:Колеги,имайте предвид,че застрахователните компаний са създадени да печелят,а не да "дават" средства.Да спечелиш от тях е все едно да спечелиш от "тука-има,тука-нема".Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01
Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02
ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Коментар
-
gdd55
pinko168 написа:spas4o написа:Колеги,имайте предвид,че застрахователните компаний са създадени да печелят,а не да "дават" средства.Да спечелиш от тях е все едно да спечелиш от "тука-има,тука-нема".
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар