като чета тоя пост май и моя е за смяна, щото от горубляне до лщлин качва едвам до 2рата чертичка, ама си мислех че е от големите студове (имам колата от 2 седмици) ма на баща ми ситорена си качва до 90 градуса след 4-5 мин работа, това мойто браво неще и парното му е слабичко ма реших че си е слабо по принцип..., може ли да ме ориентирате дали при тия симптоми е за смяна наистина и колко струва за браво 1.8?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За Смяна Ли Е Термостата?
Collapse
X
-
toni доста добре обясни положението. Налага се смяна на термостата. Вчера се обадих в "Александър Ауто" -9831374 за да ппроверя имат ли и на каква цена. Казаха че имат и цената е под 50 лв. Сега отивам да го сменят и ще видим какво ще излезе. Ако всичко е наред мога да черпя нещо по-топличко с бая коняче вътре, щото като си помисля за бира и настръхвам от студ....
Коментар
-
Alexius написа:Къде извърши тази манипулация?
Коментар
-
Още същия ден когато ми даде телеоните им звъннах и се уточнихме за следвашия ден да им я закарам 9 сутринта и да я направат. Така и направих. към 2 часа ми звъннаха и ми казват: ..." Абе тя тая твойта не е като при пунтото, а и твояйта е винтилирана, нямаме такъв термостат няма да можеме да го смениме сега ела да си я вземеш...."Все пак ти благодаря за съдействието.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар