Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За Смяна Ли Е Термостата?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

като чета тоя пост май и моя е за смяна, щото от горубляне до лщлин качва едвам до 2рата чертичка, ама си мислех че е от големите студове (имам колата от 2 седмици) ма на баща ми ситорена си качва до 90 градуса след 4-5 мин работа, това мойто браво неще и парното му е слабичко ма реших че си е слабо по принцип..., може ли да ме ориентирате дали при тия симптоми е за смяна наистина и колко струва за браво 1.8?
    ex Fiat Bravo GT

Коментар

toni доста добре обясни положението. Налага се смяна на термостата. Вчера се обадих в "Александър Ауто" -9831374 за да ппроверя имат ли и на каква цена. Казаха че имат и цената е под 50 лв. Сега отивам да го сменят и ще видим какво ще излезе. Ако всичко е наред мога да черпя нещо по-топличко с бая коняче вътре, щото като си помисля за бира и настръхвам от студ....

Коментар

....опсс ..... забравих да кажа че СИЛНО се надявам юнаците в сервиза да знаят що е това обезвъздушаване на БРАВО и да го направят както трябва.

Коментар

В АлександърАуто на мен ми казаха 72лв.

Коментар

Здравейте. Най-накрая вчера намерих време за тази пуста смяна на термостата. Усети се веднага. Сега от отворите за въздух в купето излиза ГОРЕЩООО... Все пак времето вчера беше доста топло, но ще видим. Цените : 48 лв. термостата + 10 лв. за работа.

Коментар

Къде извърши тази манипулация?

Коментар

Alexius написа:
                Къде извърши тази манипулация?
                Бившия бул. Баба Парашкева /сега се казва "европа"/ Посока към Люлин, разклона за Люлин, известен като "Трийъгълника" от ляво има немного голямо сервизче, точно на левия ъгъл. Момчетата се казват Краси и Цеци. До тях е магазинчето на Мето, който продава частите, а двамата юнаци бачкат по монтажите. пПознавам ги отдавна.

Коментар

Телефон някакъв имаш ли техен да звънна да се уговоря нещо?

Коментар

Alexius написа:
                    Телефон някакъв имаш ли техен да звънна да се уговоря нещо?
                    0888316586 ЦЕЦИ.0888316199 КРАСИпопитай дали при Мето в магазина има термостат .

Коментар

Усети ли разлика в разхода на гориво?

Коментар

Въпреки малкото километри, изминати от смяната на термостата, се усеща разлика в харча на гориво. Може да е от по-силния бензин /OMW 100/ а може и малката джуджавка наречена термостат да е виновна.

Коментар

Alexius, свършиха ли ти работа тези юнаци ???

Коментар

Още същия ден когато ми даде телеоните им звъннах и се уточнихме за следвашия ден да им я закарам 9 сутринта и да я направат. Така и направих. към 2 часа ми звъннаха и ми казват: ..." Абе тя тая твойта не е като при пунтото, а и твояйта е винтилирана, нямаме такъв термостат няма да можеме да го смениме сега ела да си я вземеш...."Все пак ти благодаря за съдействието.

Коментар

а така дееее.....

смени ли си термостата ?
                              -------------------------------
                              0898506763

Коментар

Всъщност още не съм. намерих време да я закарам на тези момчета но те не ми свършиха работа. надявам се в крайна сметка да намеря време да го сменя.

Коментар

Working...
                                X