Типо е колатакакво значи светещата "лейка" :D на таблото?Май не значи недостиг на масло?Отскоро имам колата, другите по таблото са ми ясни.мерси предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за таблото
Collapse
X
-
Наум написа:тя присветва на 15 мини какво се прави за това ниско налягане, как да се покачи?на сервиз ли да я водяVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
gdd55
Ако ти е наред нивото на маслото,значи е от големия студ.Маслото ти много се е сгастило от студа и неможе да се качи нагоре.Вариянта е източваш го което ще стане малко по-бавно от нормалното и слагаш по рядко масло
Коментар
-
колега най добре иди в сервиз да ти измерят налягането на маслото може да се бъзика датчика /добрия вариянт/ но може и маслената помпа да не е на ред, може и ако не се лъжа лагери на кол вал но най добре да не гадаем а по най бързия начин в сервиз УСПЕХ дано да е в датчика проблемаTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
stef написа:влез във ЕВЪРГРИЙН има тема за лампичките на таблото мисля че ще намериш отговор на въпросаVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Orcinus
Наум написа:тя присветва на 15 мини какво се прави за това ниско налягане, как да се покачи?на сервиз ли да я водя
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар