Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

какво да взема от брава за браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

какво да взема от брава за браво

Привет,Брата на жената има катастрофирала Брава 1.6 бензин, а аз Браво 1.9TD. Брата на жената ще изхвърля Бравата. Какво да взема за моето Браво? Ясно е, че от двигателя не мога да взема нищо, можеби само компресора на климатика/ ако става за мен/. Какво друго е ценно за мен?
    Fiat Bravo 1.9 TD100 04.1997

Цялата кола ли ще изхвърля??!Вземи конзолата зад волана, волана, седалките, вратите, стъклата, таблото с бушони с максимална част от инсталацията, задната врата, стоповете, коланите, таблото, пепелника, радиото, жабката, чистачките комплект, за друго не се сещам.

Коментар

Той човека май пита какво може да вземе за неговото браво, а не за продаване. По таблото много от работите са идентични, освен циферблатите на километража предполагам, вземи си машинката за клапата за циркулация на въздуха, ако работи, копчалъци и такива др. за ел стъклата копчетата, барчето за ск. лост, машинки за ел. стъкла за централно. Не знам някои жила дали не са същите, за газта, съединителя и ск. кутия, но е добре за резерва, зависи от състоянието им. Вратите и седалките не са същите, поне шофьорската не става.
      --Старата ръжда любов не хваща!--
      156 sportwagon 1,9 jtd 115
      ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

van_dal написа:
        Той човека май пита какво може да вземе за неговото браво, а не за продаване. По таблото много от работите са идентични, освен циферблатите на километража предполагам, вземи си машинката за клапата за циркулация на въздуха, ако работи, копчалъци и такива др. за ел стъклата копчетата, барчето за ск. лост, машинки за ел. стъкла за централно. Не знам някои жила дали не са същите, за газта, съединителя и ск. кутия, но е добре за резерва, зависи от състоянието им. Вратите и седалките не са същите, поне шофьорската не става.
        Благодаря за отговора.Бравата е със ABS а моята няма. дали може да се монтира неговата ако е о’к. Лошото е че колата е на 300км. от мен и в полицията/при катастрофата загина човек/ и незнам в какво състояние е. Знам че са я рязали за да извадят шофьора. Това за разни копчета и машинки е добра идея. А компресора на климатика дали е същия? Във вратите механизмите същите ли са//Брава и Браво/?Каква е тази машинка за клапата за въздуха, къде е?
        Fiat Bravo 1.9 TD100 04.1997

Коментар

Working...
        X