Привет,Брата на жената има катастрофирала Брава 1.6 бензин, а аз Браво 1.9TD. Брата на жената ще изхвърля Бравата. Какво да взема за моето Браво? Ясно е, че от двигателя не мога да взема нищо, можеби само компресора на климатика/ ако става за мен/. Какво друго е ценно за мен?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
какво да взема от брава за браво
Collapse
X
-
Той човека май пита какво може да вземе за неговото браво, а не за продаване. По таблото много от работите са идентични, освен циферблатите на километража предполагам, вземи си машинката за клапата за циркулация на въздуха, ако работи, копчалъци и такива др. за ел стъклата копчетата, барчето за ск. лост, машинки за ел. стъкла за централно. Не знам някои жила дали не са същите, за газта, съединителя и ск. кутия, но е добре за резерва, зависи от състоянието им. Вратите и седалките не са същите, поне шофьорската не става.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
van_dal написа:Той човека май пита какво може да вземе за неговото браво, а не за продаване. По таблото много от работите са идентични, освен циферблатите на километража предполагам, вземи си машинката за клапата за циркулация на въздуха, ако работи, копчалъци и такива др. за ел стъклата копчетата, барчето за ск. лост, машинки за ел. стъкла за централно. Не знам някои жила дали не са същите, за газта, съединителя и ск. кутия, но е добре за резерва, зависи от състоянието им. Вратите и седалките не са същите, поне шофьорската не става.Fiat Bravo 1.9 TD100 04.1997
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар