колеги чудя се дали да си взема автомобил с десен волан по нов на години за по-малко пари ,дали това е грешка ,понеже си търся кола с 4врати до 3000лв след 98г,моля дайте разумен съвет
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
съвет относно покупка на автомобил с десен волан
Collapse
X
-
Slavi_Lancia написа:....пък ако някои ти каже че ши обърне волана за 700 леваФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
В Пловдив има много автомобили с десен волан...няква мода ли е ,незнам. Според мен наистина няма да е удобно за шофиране. Иначе подмяната е възможна и дори съм виждал Воксхол с традиционно за нас ляв волан.Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
VooDoo написа:Дали не е възможно да се сложи камера от лявата страна на колата, която да показва на малък екран на шофьора насрещното движение? Иначе цените на автомобилите с десен волан са много добри.Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
emzo написа:Трябва да се забрани регистрацията на автомобили с десен волан в БГ ! (л.м.)Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар