Колеги как става смяната на задни пружини на Пунто МК1.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как става смяната на задни пружини на Пунто МК1
Collapse
X
-
Как става смяната на задни пружини на Пунто МК1
Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004Етикети: –
-
А може ли без да пипам щангата, и на какво се държат, Правилно ли разбрах да натисна носача надолуPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
bmahob написа:А може ли без да пипам щангата, и на какво се държат, Правилно ли разбрах да натисна носача надолуEx. Grande Punto Driver
Коментар
-
Отдолу с какво е захваната пружинатаPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Колега, току-що се връщам от мойстор където ходих да ми сменя задните пружини и амортесьорите. Значи пружините не са хванати с никакви щифтове, а просто лежат в едни чашки. Той ми свали амортесьорите първо, и след това пружините ги махна по лесно. По-сложното беше връщането им по местата на новите пружини, като майстора ползваше някакви скоби с които прибираше пружините и след като го сложи на местата махна тия сгоби и готово.Фиат Пунто 1,2 HSD
Коментар
-
botze написа:Колега, току-що се връщам от мойстор където ходих да ми сменя задните пружини и амортесьорите. Значи пружините не са хванати с никакви щифтове, а просто лежат в едни чашки. Той ми свали амортесьорите първо, и след това пружините ги махна по лесно. По-сложното беше връщането им по местата на новите пружини, като майстора ползваше някакви скоби с които прибираше пружините и след като го сложи на местата махна тия сгоби и готово.Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Re: ...
GT_turbo_ написа:bmahob написа:А там дето съм отблязъл няма ли нещо като щиф дето държи тампонаPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Re: ...
bmahob написа:GT_turbo_ написа:bmahob написа:А там дето съм отблязъл няма ли нещо като щиф дето държи тампонаbotze написа:Колега, току-що се връщам от мойстор където ходих да ми сменя задните пружини и амортесьорите. Значи пружините не са хванати с никакви щифтове, а просто лежат в едни чашки. Той ми свали амортесьорите първо, и след това пружините ги махна по лесно. По-сложното беше връщането им по местата на новите пружини, като майстора ползваше някакви скоби с които прибираше пружините и след като го сложи на местата махна тия сгоби и готово.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар