Здравейте!Както много хора и аз вчера не можах да запаля. Веднага взех мерки и си купих нов акумулатор BOSH-нали били много хубави......и скъпи. Сложих го-но пак не пали. Дърпаха ми колата-пак не става. Като дам на контакт лампичките на акумулатора,маслото и тази за впръскване на бензина не изгасват. Накрая ми казаха,че бензина е замръзнал.Моля, помогнете с идеи!мерси)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунтото замръзна-помощ
Collapse
X
-
абе хора, научете се да обяснявате както трябва. какво е това "колата ми не пали, от какво е?" и без това виртуалните ремонти са неефективни, пък с такива обяснения съвсем. кажете ток има ли, бензин стига ли до двигателя. чак след тази информация може да се каже нещо и пак шанса да го уцелим е 50/50.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Re: Пунтото замръзна-помощ
denis написа:Здравейте!Както много хора и аз вчера не можах да запаля. Веднага взех мерки и си купих нов акумулатор BOSH-нали били много хубави......и скъпи. Сложих го-но пак не пали. Дърпаха ми колата-пак не става. Като дам на контакт лампичките на акумулатора,маслото и тази за впръскване на бензина не изгасват. Накрая ми казаха,че бензина е замръзнал.Моля, помогнете с идеи!мерси)TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
denis написа:Бензина е 98 от Лукойл.TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
gdd55
сипи 2 л спирт в резервоара и нямаш ядове само да не е станало касно като при мене да ти е замразнал гориво провода че тогава ще чакаш първа пролет
Коментар
-
напълно е възможно да е замръзнал бензина, много водичка са му сложили просто. направи както ти каза "стеф" и кажи резултата. дали има ток се проверява на лулата на свещта, но очевидно няма да се справиш. аз също предполагам, че бенза е замръзнал, може във филтъра, може в травичките от резервоара.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
denis написа:"stef" пробвах -прав си- помпата върти,ама само толкова................TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар