Да обаче ако го оставя без "плънка" няма ли да дранчи още повече от сега???
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги , какво мислите за махането на катализатора?
Collapse
X
-
PaUnOff написа:след тази зима (аз карам и на газ) като мина на бензин и започва да мирише гадничко,а и от няколко седмици като е на газ колата-при обороти над 3500 се чува гаден дрънчащ звук,а като е на бензин го няма това дрънчене .................Дали да изтърбуша катализатора и да сложа подходящ размер тръба в него-така най-добре ли е?
Коментар
-
Ееее дай сега като ша ми се разваля катализатора,да не слагам газ(С Газов Инжекцион Съм-не съм жалил пари) и да не мога да си обикалям щото бензина доскоро беше безбожно скъп,че и сега! Ще го измисля-с проби всичко става.Ако не по единия начин по другия ....аз от колата няма да се оттърва,защото сам вложил повече пари в нея отколкото съм дал за да я купяFiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
Коментар
-
PaUnOff написа:Ееее дай сега като ша ми се разваля катализатора,да не слагам газ(С Газов Инжекцион Съм-не съм жалил пари) и да не мога да си обикалям щото бензина доскоро беше безбожно скъп,че и сега! Ще го измисля-с проби всичко става.Ако не по единия начин по другия ....аз от колата няма да се оттърва,защото сам вложил повече пари в нея отколкото съм дал за да я купяФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Ами дай схемата де.И как разбра че е със същото съпротивление ?Аз преди седмица сложих резонаторно гърненце, че и моя се разпадна, направо пълнежа му се натроши на парченца и по-голямата част от него липсваше, та сега е тихо ама може и да си въобразявам като че ли върви една идея по-малко. Не знам и дали не се е по запушило нещо из другите гърнета ама ще видим.ex. Fiat Marea 1.6 16 - 1999
Mazda 6 2.0 Petrol GY 2006
Коментар
-
BobyK написа:Ами дай схемата де.И как разбра че е със същото съпротивление ?Аз преди седмица сложих резонаторно гърненце, че и моя се разпадна, направо пълнежа му се натроши на парченца и по-голямата част от него липсваше, та сега е тихо ама може и да си въобразявам като че ли върви една идея по-малко. Не знам и дали не се е по запушило нещо из другите гърнета ама ще видим.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Atanas71 написа:Правят се някои изчисления за динамика на флиди под формата на газ през различни сечения за достигана на приблизително съпротивление симулиращо съпротивлението на катализатора.
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:Atanas71 написа:Правят се някои изчисления за динамика на флиди под формата на газ през различни сечения за достигана на приблизително съпротивление симулиращо съпротивлението на катализатора.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Atanas71 написа:Stefan Hadjov написа:Atanas71 написа:Правят се някои изчисления за динамика на флиди под формата на газ през различни сечения за достигана на приблизително съпротивление симулиращо съпротивлението на катализатора.
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:Atanas71 написа:Stefan Hadjov написа:Atanas71 написа:Правят се някои изчисления за динамика на флиди под формата на газ през различни сечения за достигана на приблизително съпротивление симулиращо съпротивлението на катализатора.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Atanas71 написа:Stefan Hadjov написа:Atanas71 написа:Stefan Hadjov написа:Atanas71 написа:Правят се някои изчисления за динамика на флиди под формата на газ през различни сечения за достигана на приблизително съпротивление симулиращо съпротивлението на катализатора.FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
-
Не колега , така нестават нещата. Кой колкото разбира за себе си толкова Как мислиш след такова обръщение дали може да завържем някакъв смислен диалог , какво по-точно те дразни в това че съм се потрудил да направя нещо което доближава съпротивлението на катализатора. Смяташ ли че имам желание да споделя с теб или които и да е вече нещо по въпроса след това отношениеФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Atanas71 написа:Не колега , така нестават нещата. Кой колкото разбира за себе си толкова Как мислиш след такова обръщение дали може да завържем някакъв смислен диалог , какво по-точно те дразни в това че съм се потрудил да направя нещо което доближава съпротивлението на катализатора. Смяташ ли че имам желание да споделя с теб или които и да е вече нещо по въпроса след това отношениеFIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
-
Flow написа:Atanas71 написа:Не колега , така нестават нещата. Кой колкото разбира за себе си толкова Как мислиш след такова обръщение дали може да завържем някакъв смислен диалог , какво по-точно те дразни в това че съм се потрудил да направя нещо което доближава съпротивлението на катализатора. Смяташ ли че имам желание да споделя с теб или които и да е вече нещо по въпроса след това отношениеФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар