в такъв случеш ми звучи логично решението на проблема
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Bravo 1.6 16V 99г. - тракане на клапани
Collapse
X
-
reter написа:в такъв случеш ми звучи логично решението на проблемаФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
reter написа:Atanas71 написа:reter написа:в такъв случеш ми звучи логично решението на проблемаФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Atanas71 написа:reter написа:Atanas71 написа:reter написа:в такъв случеш ми звучи логично решението на проблемаFiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
Неритмично чаткане от Двигателния отсег-дали е клапан, компенсатор или друго
Здравейте,
темата е намерена с търсачката
НОВО питане
Автомобилът е 1,6 16в 103кС, метален колектор-IAW 1AF
Въпроса е такъв, че маслото е за смяна скоро време. Сега е с румънски ТОТАЛ 5W40, 10W40 беше предишната смяна. Наблюдавам някакво неритмично чаткане откъм двигателния отсек и не мога да чуя отчетливо кое чатка. Та да се засилвам ли на по-хубаво масло или шума идва от механиката на мотора?
Чува се и топла и студена и на газ и бензин, като че ли на газ е по-изразено. Чувам го на празен ход и след изфорсиране, докато оборотите падат. Иначе се слива с рева на двигателя и не го чувам на по-високи обороти.
Общо взето кой какво мисли, да се притеснявам ли или каквото дойде
Поздрави!
Fiat BRAVA 1.6/16v103Hp EL(LPG Lovato)- XII.1997 182А4.000- Аудио система
Мразя чалгата повече и от политиците. Поправено.Комунизмът ще отстоява своите основи по един или друг начин.Оправия-няма!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар