няма напрежение на запалкатапо-точно не идва на буксата отзадна ответлението на пепелника има напрежениено на запалката нямана какво може да се дължикъде е бушона на запалкатапо принцип проверих всички бушони, но нито един не беше изгорялдавайте съвети
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
няма напрежение на запалката
Collapse
X
-
Re: няма напрежение на запалката
alvanovo написа:няма напрежение на запалкатапо-точно не идва на буксата отзадна ответлението на пепелника има напрежениено на запалката нямана какво може да се дължикъде е бушона на запалкатапо принцип проверих всички бушони, но нито един не беше изгорялдавайте съветиФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
-
Re: няма напрежение на запалката
Atanas71 написа:alvanovo написа:няма напрежение на запалкатапо-точно не идва на буксата отзадна ответлението на пепелника има напрежениено на запалката нямана какво може да се дължикъде е бушона на запалкатапо принцип проверих всички бушони, но нито един не беше изгорялдавайте съветиФиат Мареа 1,8 16В, 1999г
Коментар
-
Даниел Спасов написа:При мен запалката също не работеше, заради изгорял предразител.Намира се, като се свали капака пред предпазителите, в горния край има предпазители зад пласмасови решетки,в дясната колона вторият отдолу нагоре е за запалката (30А), поне при мен е така.Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г
Коментар
-
Може и да греша но смятам че Ти се събират прекалено много консуматори на запалката и за това Ти е изгорял предпазителя.А може просто да Му е дошло времето.
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho написа:Може и да греша но смятам че Ти се събират прекалено много консуматори на запалката и за това Ти е изгорял предпазителя.А може просто да Му е дошло времето.
Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г
Коментар
-
Е щом си Му помогнал да изгори това вече е друга работаAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар