значи колеги обичам си фиата ама като стане минус 10 се прецаква всичко значи аре акумолатора е ясен че няма грам ток ама термустата ми се развали а гадното е че не мога да разбера каде се намира!ако някой знае нека ме оведоми става въпрос за фиат уно 90г. от по новите!а също така се прецакаха и моторчетата на пръскалките ту работят ту спират!ПОМОЩРазбирасе ако някой продава термостат да казва!!!мерси предварителноКолега, във форума не използваме нецензурни думи.Zaphod
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
защо така става??? Термостат на Уно 90 г.
Collapse
X
-
Re: защо така става???
chukanqka написа:значи колеги обичам си фиата ама като стане минус 10 се прецаква всичко значи аре акумолатора е ясен че няма грам ток ама термустата ми се развали а гадното е че не мога да разбера каде се намира!ако някой знае нека ме оведоми става въпрос за фиат уно 90г. от по новите!а също така се прецакаха и моторчетата на пръскалките ту работят ту спират!ПОМОЩРазбирасе ако някой продава термостат да казва!!!мерси предварителноКолега, във форума не използваме нецензурни думи.ZaphodTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
-
Re: защо така става???
stef написа:chukanqka написа:значи колеги обичам си фиата ама като стане минус 10 се прецаква всичко значи аре акумолатора е ясен че няма грам ток ама термустата ми се развали а гадното е че не мога да разбера каде се намира!ако някой знае нека ме оведоми става въпрос за фиат уно 90г. от по новите!а също така се прецакаха и моторчетата на пръскалките ту работят ту спират!ПОМОЩРазбирасе ако някой продава термостат да казва!!!мерси предварителноКолега, във форума не използваме нецензурни думи.Zaphod
Коментар
-
колега, ти май въобще не си на нашата планета :D . 1.колегата е от Пловдив 2.Едва ли е монтъор 3. Имах уно, обаче старата маска, термостата беше на същото място, където ти обясни колегата. смяната е мнооого лесна, няма нужда да ходиш на сервиз. не е сигурно, че моторчето на чиста4ките не ба4ка заради масата, може да е ключ, лоша връзка, може на моторчето да му се свършват четките.... абе може 200 неща. мериш с мултицета и ще разбереш.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
смяната става за 20 мин както писах по горе държи се на две бочета елементарно е и без да си правил тази операция а за моторчето на чистачките аз го имах този проблем и затова писах да провериш масата иначе както колегата каза може и от друго да е но това е първото нещо което трябва да провериш най малкото защото е най лесно УСПЕХTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Разбирасе ако някой продава термостат да казва!!! мерси предварителноFiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
-
И да не скъсате болт при демонтажа, аз навремето си направих тоя номер на Уното и после - разпробиване, шпилки... не е за разправяне!Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
zgabrovski написа:И да не скъсате болт при демонтажа, аз навремето си направих тоя номер на Уното и после - разпробиване, шпилки... не е за разправяне!TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар