Здравейте колеги , препоръчайте ми хубав препарат за почистване на всички пластмаси по таблото и отстрани на вратите , изобщо в цялото купе искам малко да го поосвежа. Препоръчайте ми марка и евентуално от къде може да се намери Благодаря !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хубав препарат за почистване на пластмасите в купето
Collapse
X
-
SecondShoe написа:И на мен ще ми е интересно да разбера има ли специален препарат за това. Аз ползвам само онзи ароматизиран силикон от флаконите, друго досега не съм ползвал.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Преди ползвах флакони, обаче ефект няма, а и се лепят разни боклуци по таблото - става направо като магнит, особено в града. Тъй като не намерих нищо, което да ми хареса, сега ползвам бебешки кърпички - почистват добре без да омазняват много.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
И аз използвам препарад за чистене на арматурното табло. Купих си го от Метро.Марка не мога да кажа понеже е в колата но на флакона има снимка на интериора на мерцедес и капачката е жълта.Спрея е страхотен! Чисти много добре и е антистатичен, от както изчистих таблото въобще не прашясва и не се цапа. Като се напръска се осеща приятна миризма. Ползвам и спряй против запотяване на стъклата пак от същата фирма който купих пак от метро._/''''''''''''''''''''''''\_
//---------------\\
[( )== //// ==( )]
|_|'------------'|_| ....Punto
Коментар
-
ele написа:Преди ползвах флакони, обаче ефект няма, а и се лепят разни боклуци по таблото - става направо като магнит, особено в града. Тъй като не намерих нищо, което да ми хареса, сега ползвам бебешки кърпички - почистват добре без да омазняват много.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
MorningEnergy написа:И аз използвам препарад за чистене на арматурното табло. Купих си го от Метро.Марка не мога да кажа понеже е в колата но на флакона има снимка на интериора на мерцедес и капачката е жълта.Спрея е страхотен! Чисти много добре и е антистатичен, от както изчистих таблото въобще не прашясва и не се цапа. Като се напръска се осеща приятна миризма. Ползвам и спряй против запотяване на стъклата пак от същата фирма който купих пак от метро.ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Работя в сервиз, и ползваме само WURTH (Поздрави на Наталия! ). Има 2 вида чистители - ЧИСТИТЕЛ за КУПЕ - във вид на пяна е, почиства иделано както пластамси , така и мека тапицерия. Оставя приятен аромат след себе си. Не наслоява нищо след себе си. ИНДИСТРИАЛЕН ЧИСТИТЕЛ - това ни е "тежката артилерия" - ползваме го само за пластмаси. Почиства идеално. Но не го препоръчвам за слабо замърсени пластмаси.FIAT Punto '94, 1.1 Petrol
Коментар
-
...колеги, утре ще пробвам един препарат за чистене на монитори (cleanscreen или нещо такова) и ако става добре ще пусна снимки на флакона...верно, че малко по-скъпо излиза, но като гледам как се справя с праха по мониторите, т.е. нищо не се лепи след него, мисля че ще се получи добре...Fiat Bravo, 1.6 - 103 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар