ГТ е ниво на оборудване както казаха няколко човека вече, ама айде и аз да натрупам някой пост (още малко, и 10 000)ГТ има 1.6, 1.8, както и дизелови, така че е абсурдно да се говори че "на ГТ скоростната кутия му е друга" . Не знам защо повечето хора си мислят че ГТ означава че е с 1.8 бензин ? Беалетата при всички браво/а ( без да съм сигурен за ХГТ (при ХГТ вече има един - единствен мотор - 5 цилиндров, 2 литров мотор)) е малката.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Bravo GT какво му е специалното ???
Collapse
X
-
hwarang написа:Добре , а тогава защо 1.8 GT върви доста повече от 1.6 , възможно ли разлика от 10 коня да е толкова голяма.Щото има едни мазди 323 Ф ако не се лъжа 90 коня. И доста ме озорват с моите 103 кончета.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
u_bo
emzo написа:GT - Grande TourismoСпойлера, летите джанти, салона, белия километраж (не всички са с бели), някои казват, че GT возило малко по-твърдо, но ако сравняват с Браво с 14" разликата идва от по-високите гуми 185/60/14 срещу 195/50/15" на GT-то.Друго май не се сещам.
Коментар
-
u_bo
emzo написа:Да, в GT влизат 15"ки, аз това исках да кажа.
Коментар
-
u_bo
vsd написа:Вижте тук също има писано за GThttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=30916&highlight=%ED%E8%E2%EE+%EE%E 1%EE%F0%F3%E4%E2%E0%ED%E5Между другото забелязвам, че при оборудване gt на jtd може да има разлики от gt на 1.8 примерно.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар