Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Bravo GT какво му е специалното ???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ГТ е ниво на оборудване както казаха няколко човека вече, ама айде и аз да натрупам някой пост (още малко, и 10 000)ГТ има 1.6, 1.8, както и дизелови, така че е абсурдно да се говори че "на ГТ скоростната кутия му е друга" . Не знам защо повечето хора си мислят че ГТ означава че е с 1.8 бензин ? Беалетата при всички браво/а ( без да съм сигурен за ХГТ (при ХГТ вече има един - единствен мотор - 5 цилиндров, 2 литров мотор)) е малката.

Коментар

Добре , а тогава защо 1.8 GT върви доста повече от 1.6 , възможно ли разлика от 10 коня да е толкова голяма.Щото има едни мазди 323 Ф ако не се лъжа 90 коня. И доста ме озорват с моите 103 кончета.

Коментар

1.8GT не върви доста повече от 1.6 в никакъв случай. Разликата е минимална и аз лично я усещам само на пуснат климатик.
        The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
        Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
        Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

hwarang написа:
          Добре , а тогава защо 1.8 GT върви доста повече от 1.6 , възможно ли разлика от 10 коня да е толкова голяма.Щото има едни мазди 323 Ф ако не се лъжа 90 коня. И доста ме озорват с моите 103 кончета.
          Ти пък ся, мноу ясно, че ено и ’ест ше въри повече.Маздата е 88 коня ако трябва да сме точни и наистина много бяга.Щях да си купувам такава, ама много дървена возия и не ми допадна интериора.Ама поне я покарах и върви добре.
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
            GT - Grande TourismoСпойлера, летите джанти, салона, белия километраж (не всички са с бели), някои казват, че GT возило малко по-твърдо, но ако сравняват с Браво с 14" разликата идва от по-високите гуми 185/60/14 срещу 195/50/15" на GT-то.Друго май не се сещам.
            тъй си е !!!НО мойто си е с 14" - така че и 15 -- 14 май не е от ГТ-то

Коментар

Да, в GT влизат 15"ки, аз това исках да кажа.
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                Да, в GT влизат 15"ки, аз това исках да кажа.
                да, разбрах те и исках да кажа , че не съм съгласен и в сървиз мануала ги има и двата размера джанти

Коментар

Е аз, чак сега те разбрах.Приемам критиката.
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Вижте тук също има писано за GThttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=30916&highlight=%ED%E8%E2%EE+%EE%E 1%EE%F0%F3%E4%E2%E0%ED%E5Между другото забелязвам, че при оборудване gt на jtd може да има разлики от gt на 1.8 примерно.
                    FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

vsd написа:
                      Вижте тук също има писано за GThttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=30916&highlight=%ED%E8%E2%EE+%EE%E 1%EE%F0%F3%E4%E2%E0%ED%E5Между другото забелязвам, че при оборудване gt на jtd може да има разлики от gt на 1.8 примерно.
                      напълно логично е , да е така : все пак jtd е след 99г. а 1.8 gt е още от 1995

Коментар

Working...
                      X