Здравейте търсачката не ми даде отговор за това реших да пусна темичката. Питането ми е относно това какво е специалното на BRAVO GT серията... вижда се спойлерчето салона вътре .... ноя някой хора разправят че скоростната кутия била друга, други казват че съединителя бил керамичен, а трети казват че окачването било еди какво си. Та исках да питам някой ако знае реално кое му е по-специалното на GT изпълнението моля да каже.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Bravo GT какво му е специалното ???
Collapse
X
-
Не варвам да има някаква разлика в двигателя, трансмисията и ходовата част между стандартната и ГТ версията. Предполагам,че има разлика в оборудването и можеби някой друг декоративен елемент в ГТ-то. Керамичен съединител - гладна кокошка просо сънува.SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
sako_dj написа:За керамиката и фаянса и на мен не ми се вярва хахах. Ама скоростната кутия казват че на другите фиатчета примерно задна скорост трябвало да се натисне лоста за да се включи докато на моето GT си влиза нормално без натискане на долу.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
emzo написа:GT - Grande TourismoСпойлера, летите джанти, салона, белия километраж (не всички са с бели), някои казват, че GT возило малко по-твърдо, но ако сравняват с Браво с 14" разликата идва от по-високите гуми 185/60/14 срещу 195/50/15" на GT-то.Друго май не се сещам.
Коментар
-
naskobg написа:emzo написа:GT - Grande TourismoСпойлера, летите джанти, салона, белия километраж (не всички са с бели), някои казват, че GT возило малко по-твърдо, но ако сравняват с Браво с 14" разликата идва от по-високите гуми 185/60/14 срещу 195/50/15" на GT-то.Друго май не се сещам.SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
VooDoo написа:naskobg написа:emzo написа:GT - Grande TourismoСпойлера, летите джанти, салона, белия километраж (не всички са с бели), някои казват, че GT возило малко по-твърдо, но ако сравняват с Браво с 14" разликата идва от по-високите гуми 185/60/14 срещу 195/50/15" на GT-то.Друго май не се сещам.
Коментар
-
Tornado написа:То не е май от означението GT ами от това ,че си с дизел.На Бравото ми 1,4 бензин се натиска лоста надолу за задна ,а при Мареата 1,9 дизел не се натиска.Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
Moonsteppers - All over the world and beyond ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар