ЗдравейтеИскам да ви питам как са вашите фарове? В смисъл че моите са много слаби.Добре че са осветени улиците вечер иначе нищо не се вижда. Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Предният фиат които го имах също почти нямаше светлини. Все едно карах на габарити. В момента положението е горе-долу същото. Като карам на баща ми колата( не е фиат) не мога да повярвам какви светлини има...........Аз ли все попадам на такива коли или всички фиати са така?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
въпрос за светлините
Collapse
X
-
Orcinus
Re: въпрос за светлините
lubka написа:ЗдравейтеИскам да ви питам как са вашите фарове? В смисъл че моите са много слаби.Добре че са осветени улиците вечер иначе нищо не се вижда. Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Предният фиат които го имах също почти нямаше светлини. Все едно карах на габарити. В момента положението е горе-долу същото. Като карам на баща ми колата( не е фиат) не мога да повярвам какви светлини има...........Аз ли все попадам на такива коли или всички фиати са така?
-
и аз от фаровете на темпрата съм супер доволен ,но съм забелязал че колите на които късите светлини са с "лупи" хората не са много доволни от фаровете си , предполагам че дългите са ти ОК, може да пробваш с крушки които са на 55 вата но светят по силно, разрови из форума темата е обсъжданаTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар