200лв сеедно каза 20лв `бати фиат рулЗа Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колата бяга надясно
Collapse
X
-
Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
-
Сега се връщам от Вип Сервиз на Малинов, казаха ми че колата не е за реглаж, пак въртяха лява-дясна. Оказа се че дърпа 1во наляво и като се обърне надясно. Обърна гумата на джантата. Дадох 32.50 лв и проблема остана, и накрая съм решил да видя един познат има Браво, ако са му 14-ки гумите да сложа неговите предни, вместо мойте и ако дърпа пак ще е нещо по предницата.П.с. Интересното е че като давам газ колата дърпа, а като оставя по инерция си върви в перфектна права линияFiat Bravo 1.4 12v
Коментар
-
gamencerista написа:Сега се връщам от Вип Сервиз на Малинов, казаха ми че колата не е за реглаж, пак въртяха лява-дясна. Оказа се че дърпа 1во наляво и като се обърне надясно. Обърна гумата на джантата. Дадох 32.50 лв и проблема остана, и накрая съм решил да видя един познат има Браво, ако са му 14-ки гумите да сложа неговите предни, вместо мойте и ако дърпа пак ще е нещо по предницата.П.с. Интересното е че като давам газ колата дърпа, а като оставя по инерция си върви в перфектна права линияFiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар