еми като са има на предвид че почето сичко е сменено с регулажи работи + труд.. за свършената работа си е нищо.. ако отидеш тва да ти го напраят на друга кола ще се молиш да ти вземат 200 лева
Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Сега се връщам от Вип Сервиз на Малинов, казаха ми че колата не е за реглаж, пак въртяха лява-дясна. Оказа се че дърпа 1во наляво и като се обърне надясно. Обърна гумата на джантата. Дадох 32.50 лв и проблема остана, и накрая съм решил да видя един познат има Браво, ако са му 14-ки гумите да сложа неговите предни, вместо мойте и ако дърпа пак ще е нещо по предницата.П.с. Интересното е че като давам газ колата дърпа, а като оставя по инерция си върви в перфектна права линия
Сега се връщам от Вип Сервиз на Малинов, казаха ми че колата не е за реглаж, пак въртяха лява-дясна. Оказа се че дърпа 1во наляво и като се обърне надясно. Обърна гумата на джантата. Дадох 32.50 лв и проблема остана, и накрая съм решил да видя един познат има Браво, ако са му 14-ки гумите да сложа неговите предни, вместо мойте и ако дърпа пак ще е нещо по предницата.П.с. Интересното е че като давам газ колата дърпа, а като оставя по инерция си върви в перфектна права линия
едва ли е гума при това положение
Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Оказа се, че и моята бяга надясно. Оказа се и че лявата ми джанта е крива отвътре. В понеделник ще изправя двете предни и ще видим как е. Ще пиша ако се оправи.
Коментар