Ходих да сменям зимните гуми и понеже имам само 1 джанти след смяната колата дърпаше зверски наляво. Отидох пак при гумаджията и той вика че нямали посока, смени ги и сега бяга наляво. Ако отида на регулаж ( което ще направя ) дали ще отмине проблема. А проблема заради гумаджията ли се е появил за да не го посещавам вече
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колата бяга надясно
Collapse
X
-
Има!Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
защото когато аз си купувах гумите имаше едни по ефтинички.. проверих им само скоросния и товарния индекс и ги купих.. след това си бях изкривил джантата и ходих при друг гумаджия който като видя с кви гуми съм и вика то може да ти тресе не от двантата а от гумите.. тва са най големите болклуци и доста често излизат криви от завода.. каза ми гуми Trayal и Debica никога да не си купувам.. не съм много запознатс марките гуми и незнам тояно за SAVA кви са но имай предвид че може да се изръсиш сумалъкати пари за регулажи и така нататака и да е от гумите накрая.. най добре сложи гумите с които си бил преди това и направи пробаFiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
Колега и аз се съмнявах че е от гумата понеже като махнах зимните сложих летните на тяхно място на същите джанти и колата почна да бяга наляво, смених гумите и тръгна надясно. Но пък гумите са седяли легнали една в/у друга, нищо не ги е натискало, пък и преди да сложа зимните всичко беше супер. Утре ще карам колата на майстор да види тоя носач как па така се е изместил назадFiat Bravo 1.4 12v
Коментар
-
gamencerista написа:Колега и аз се съмнявах че е от гумата понеже като махнах зимните сложих летните на тяхно място на същите джанти и колата почна да бяга наляво, смених гумите и тръгна надясно. Но пък гумите са седяли легнали една в/у друга, нищо не ги е натискало, пък и преди да сложа зимните всичко беше супер. Утре ще карам колата на майстор да види тоя носач как па така се е изместил назадFiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар