Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Боята пада!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Боята пада!

Значи постоянно от някъде пада по малко боя. На една автомивка малко, на друга малко повече и т.н. Няма ръжда но ме интересува с какво да пръсна колата или какво да направя за да спре да пада боята или там където е паднала боята да не почне да ръждясва. И има ли места където като дам проба от боята на колата могат да ми направят спрей с същия цвят да пръсна тук там? Извинявам се ако темата не е за този раздел!
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
    -------------------------------------
    1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!

Ето тук има едно магазинче за бои:http://bgmaps.com/map.aspx?sid=34c96...=0Намира се на около 10тина метра от кръстовището на "Константин Величков" и "Пиротска"Аз си оставох колата за 1 час пред магазина и ми направиха боя със същия цвят.При мен беше металик и 2-та спрея (лак и боя) ми струваха 25лв.Имай в предвид, че са разтворими на "курсилин" след като изсъхнат, но иначе боята са е качествена, до сега не съм имал проблеми.
    _/''''''''''''''''''''''''\_
    //---------------\\
    [( )== //// ==( )]
    |_|'------------'|_| ....Punto

Коментар

Тези дни съм там Мерси колега
      Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
      -------------------------------------
      1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!

Коментар

Това падане на боята , най-вероятно е предшествано от загубата на защитния слой и лака на боята.Едно минаване с нужните материали / пасти и т.н. / ще ти реши проблема и ще предпазва от нови отлющвания .Естествено е най-добре да го направиш след като възстановиш боята на местата където е опадала.Успех

Коментар

Колега,щом ти пада боята това означава,че не е подготвена колата както трябва,а е пръскана набързо да и вземат парите.С пасти и други неща няма да се оправи.Само пребоядисване ще свърши работа,но това си зависи изцяло от теб.

Коментар

Working...
          X