Значи постоянно от някъде пада по малко боя. На една автомивка малко, на друга малко повече и т.н. Няма ръжда но ме интересува с какво да пръсна колата или какво да направя за да спре да пада боята или там където е паднала боята да не почне да ръждясва. И има ли места където като дам проба от боята на колата могат да ми направят спрей с същия цвят да пръсна тук там? Извинявам се ако темата не е за този раздел!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Боята пада!
Collapse
X
-
Ето тук има едно магазинче за бои:http://bgmaps.com/map.aspx?sid=34c96...=0Намира се на около 10тина метра от кръстовището на "Константин Величков" и "Пиротска"Аз си оставох колата за 1 час пред магазина и ми направиха боя със същия цвят.При мен беше металик и 2-та спрея (лак и боя) ми струваха 25лв.Имай в предвид, че са разтворими на "курсилин" след като изсъхнат, но иначе боята са е качествена, до сега не съм имал проблеми._/''''''''''''''''''''''''\_
//---------------\\
[( )== //// ==( )]
|_|'------------'|_| ....Punto
-
Това падане на боята , най-вероятно е предшествано от загубата на защитния слой и лака на боята.Едно минаване с нужните материали / пасти и т.н. / ще ти реши проблема и ще предпазва от нови отлющвания .Естествено е най-добре да го направиш след като възстановиш боята на местата където е опадала.Успех
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар