Сигурно много е писано, но някой ще ми каже ли какъв трябва да бъде разхода на Фиат Марея-1,8 16V-инжекция - с газова уредба съм.Според студа градско прави 12-14 газ.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Разход газ Марея
Collapse
X
-
eman написа:А на топло време-градско и извънградскоFIAT Bravo 1.6 16V '97
Коментар
-
viperecords
.
хей Blader гледам че и ти като мен караш Браво 1.6 на газнякакви странични ефекти няма ли от това на мен май ми се подпушват дюзите от тая скапана газти как си
Коментар
-
Моя поне е автоматичен и в книжката пише че за да не работи агрегата трябва да е в режим ЕСОN, но това е възможно само рпи определени условия имаше връзка май между температурата на която го слагаш и външната температура. Това става с натискане на копчето Auto, ako ЕСОN мига значи агрегата работи, ако не свети и не мига това работи само парното. При мен по подразбиране се включва на 23оС и не е в режим ЕСОN, т.е. ползва и агрегата за загряване на купето.Надявам се ме разбраFIAT Bravo 1.6 16V '97
Коментар
-
Re: .
viperecords написа:хей Blader гледам че и ти като мен караш Браво 1.6 на газнякакви странични ефекти няма ли от това на мен май ми се подпушват дюзите от тая скапана газти как сиFIAT Bravo 1.6 16V '97
Коментар
-
Да ти призная,не разбрах много, защото на Мареа-та няма индикация за ECON а надписа auto го има само на скалата на степените на вентилатора, а има бутон с изобразена звездичка, за която си мисля че пуска климатроника да духа студено-всъщност колата я взех ноември и затова не съм пробвал още как работи климатроника на топло.Марея 1,8 16V
Коментар
-
eman написа:Да ти призная,не разбрах много, защото на Мареа-та няма индикация за ECON а надписа auto го има само на скалата на степените на вентилатора, а има бутон с изобразена звездичка, за която си мисля че пуска климатроника да духа студено-всъщност колата я взех ноември и затова не съм пробвал още как работи климатроника на топло.FIAT Bravo 1.6 16V '97
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар