Ще започна от там да ви кажа първо че не разбирам много от коли и за туй много не ми се смейте.Имам да сменям накладки стържат ми на диска от 1 седмица, ама все нямам време.Днеска ми се случи друго, което много повече ме притеснява.Когато завивам няма значение дали е ляв или десен завой, кормилото винаги ме дърпа на другата страна и то рязко, чува се нещо като прискачане около дисковете.Осеща се като блокиране на колелата и не мога да въртя кормилото. Завивам трудно,кормилото стана много тежко.Някаква връзка с накладките има ли или е от хидравликата? Ако не, какво е?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Май имам проблем с хидравликата
Collapse
X
-
По-добре си смени накладките или не карай, докато не ги смениш, защото иначе ще трябва да сменяш дискове после. Като смениш накладките пак пиши за другия проблем, но едва ли проблема е във хидравликата, освен да е прецакана рейката, но едва ли. По-скоро е нещо по окачването, разбит кормилен накрайник, кой знае върви в сервиз да я погледнат.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
-
Re: Май имам проблем с хидравликата
ToShKaTa написа:Ще започна от там да ви кажа първо че не разбирам много от коли и за туй много не ми се смейте.Имам да сменям накладки стържат ми на диска от 1 седмица, ама все нямам време.Днеска ми се случи друго, което много повече ме притеснява.Когато завивам няма значение дали е ляв или десен завой, кормилото винаги ме дърпа на другата страна и то рязко, чува се нещо като прискачане около дисковете.Осеща се като блокиране на колелата и не мога да въртя кормилото. Завивам трудно,кормилото стана много тежко.Някаква връзка с накладките има ли или е от хидравликата? Ако не, какво е?Ex. Grande Punto Driver
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар