Интересувам се дали някой има автомобил Fiat Uno Selecta 1.5 или е чувал нещо за него? Искам да знам нещо повече за него, като например предимства и недостатъци. Ще съм Ви много благодарен ако ми отговорите
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Uno Selecta 1.5
Collapse
X
-
Re: Fiat Uno Selecta5 15
toti написа:Интересувам се дали някой има автомобил Fiat Uno Selecta5 1500 или е чувал нещо за него? Искам да знам нещо повече за него, като например предимства и недостатъци. Ще съм Ви много благодарен ако ми отговорите
Коментар
-
И аз съм чувал че Селектата т.е. Фиат Уно с автоматична скоростна кутия не са много сполучливи и поради това не са толкова разпространени и то не само в България а и по света. А двигател 1.5 особено ако ще я караш в града си е направо излишна работа, излишен разход на гориво. Единствения плюс е че дори да е стара вероятността да е с издухан двигател е твърде малка, освен ако не я е карал някой маниак. Съответно ако наистина 5 стане на S . То това е най-ниското ниво на оборудване следва SX и т.н.VW Bora Variant 1.6 16V '01
Коментар
-
Когато си търсих мойто уно мо попадна едно такова в София доколкото си споням невървеше зле, но като попитах собственика колко му е разхода ?????? 10-11л/100км градско , имаики предвид че беше лято- а зимата?. Единствено това ме спря да я взема.Според мен неси заслужава такъв раход за такава кола.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар