Има начин да се сложи машинка от централно за да издърпва щифта който отваря багажника ( който се дърпа от жилото ) ? Замислил съм се да си правя багажника да се отваря от дистанционното на алармата ама незнам дали тая машинка ще може да дърпа (бута) въпросният щифт
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ел отваряне на багажника
Collapse
X
-
Просто трябва да монтираш обикновенна машинка за централно, към нея свързваш жилото и си готов. Трябва само да изкусуриш така, че да се връща машинката всеки път в начално състояние. Вече как ще го направиш да е с дистанционно си нямам и на представа. Може да се направи без дистанционно, а с бутонче под дръжката, което да подава ток, както е на някои нови коли, ще стане много файско, но пък трябва да се направи когато е заключена колата бутона да се прекъсва.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
-
Колега сподели как ще направиш машинката за централно да се връща сама ?П.С. къде има жило за багажника такива с жило съм виждал единствено при фордовете и имат жило до шофьорската седалка да се отваря от там. Защо не сложиш машинката в самия капак на багажникаFiat TEMPRA 1.6 i.e. 159A3.048 75Hp + L.P.G
Fiat BRAVO 1.4 12V SX 80Hp + L.P.G
Fiat TIPO 1.6 i.e. Selecta 159A3.048 75Hp + L.P.G LOVATO
Коментар
-
WRS написа:Колега сподели как ще направиш машинката за централно да се връща сама ?П.С. къде има жило за багажника такива с жило съм виждал единствено при фордовете и имат жило до шофьорската седалка да се отваря от там. Защо не сложиш машинката в самия капак на багажника
Коментар
-
А, защо да е машинка за централно, а не е един електромагнит? При подаване на напрежение или прави цък и пружина го връща в изходно положение, или го оставя отворен/затворен. Имам такъв на 12V, но е развален, а е и голям колкото бутилка от бира, иначе щях да ти го подаряAlfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
re
Слага се машинка за централно заключване,но не да опъва жилото,(защота няма толкова сила)а едно малко лостче вътре в самият механизъм.Разглоби заключващият механизъм,и ще стане ясно.Монтирал съм си и бутонче (между двете лампички на задният номер) което работи само когато алармата е спряна.Освен това е вързана и към втори канал на алармата.Има малко гимнастика,но пък си заслужава. :DFiat Bravo 1.9 JTD
Коментар
-
Колега кажи как се връща обратно машинката за централното че т’ва с пружината както каза другия колега ме съмнява понеже машинката ще трябва да преодолей и прожината и силата на механизма и става малко множкоFiat TEMPRA 1.6 i.e. 159A3.048 75Hp + L.P.G
Fiat BRAVO 1.4 12V SX 80Hp + L.P.G
Fiat TIPO 1.6 i.e. Selecta 159A3.048 75Hp + L.P.G LOVATO
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар