Здравейте приятели на италианските автомобили. От една година карам Браво 1,4 12V и съм много доволен от колата. А откакто открих Вашият форум изчетох всичко за него. И тъкмо си мислех, че съм ударил шестицата, вчера сутринта, както си работеше на място, двигателя взе че угасна. Алармата започна да издава "нечленоразделни" звуци, включваше се когато си иска и тнт. По телефона говорих с хората които ми я продадоха, и те ми обясниха, че причината е в захранването. Забелязах че когато отворя вратата лампата в купето изгасва, а когато затворя - светва. Ток няма до таблото...а акумолатор има. Та молбата ми е, ако Ви е възможно, да ме насочите към сервиз или специалист, който да излекува колицата. или пък с някакъв практичен съвет да ме ориентирате, та ка че да си помогна сам. Благодаря !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БРАВОТО МИ ИЗНЕВЕРИ...В НАЙ-НЕПОДХОДЯЩИЯ МОМЕНТ.
Collapse
X
-
)) Благодаря момчета за помоща. А съседите с немските коли верно се "обадиха" присмехулно.... но да им е простено, защото незнаят какво правят. Ще пробвам да изпълня съветите Ви днес, и ако се получи, направо трябва да почерпя. Защото колата си е перфектна за моя вкус - много широка вътре, готин дизаин, много приятна и лека като управление и маневреност, малък разход .... абе така мога да си продължавам до утре, но трябва да изчезвам.
Коментар
-
Много благодарности за съветите. оказахте се прави. Просто разкачих клемите на акумолатора, почистих ги, намазах ги леко с технически вазелин и всичко се оправи. Ако си имате определен ден за срещи на хората от клуба ще черпя. Аз членувам във Фото-форум.нет и се събираме всеки четвъртък в предварително избрана кръчма. Става голям купон. Сигурен съм че и тук е възможно да се реалицзира подобна идея....а дотогава - НАЗДРАВЕ !!!! :D :D :D :D :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар