Jimy написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Airbag компютър
Collapse
X
-
Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
-
А рентабилно ли е въобще да се инвестират 900 или 1800 лв. за пиропатрони в един вече стар автомобил?Вярно един вид превантивни мерки са ама да не се стига да се ползват еърбеци.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho написа:А рентабилно ли е въобще да се инвестират 900 или 1800 лв. за пиропатрони в един вече стар автомобил?Вярно един вид превантивни мерки са ама да не се стига да се ползват еърбеци.
Коментар
-
Според мен няма логика ако презумцията е "качество" ... за всичко останало си прав! И още нещо - това ,че нямаме възможността да отделим една заплата,а за повечето от нас и две не означава,че замяната на пиропатроните НЕ Е оправдано с оглед на изтеклата им гаранция. В същото време все още се движат жигулита мой набор с умопомрачаващите 100+ км/ч без проблем... лудница няква.Дайте няква алтернатива на тея фиятаджийски пиропатрони?!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:batproho написа:А рентабилно ли е въобще да се инвестират 900 или 1800 лв. за пиропатрони в един вече стар автомобил?Вярно един вид превантивни мерки са ама да не се стига да се ползват еърбеци.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Jimy написа:Според мен няма логика ако презумцията е "качество" ... за всичко останало си прав! И още нещо - това ,че нямаме възможността да отделим една заплата,а за повечето от нас и две не означава,че замяната на пиропатроните НЕ Е оправдано с оглед на изтеклата им гаранция. В същото време все още се движат жигулита мой набор с умопомрачаващите 100+ км/ч без проблем... лудница няква.Дайте няква алтернатива на тея фиятаджийски пиропатрони?!
Коментар
-
За коя система питаш Колега?В случая става въпрос за пиропатроните взривяващи или по-точно задействащи въздушните възглавници на автомобила при удар.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
simeon3000 написа:Коланите и те имат пиропатрони за допълнително натягане в случай на удар.Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар