Колеги трябва ми информация.Откакто си купих фиат мареа лампата на еърбега свети.Беше ми протекло радиаторчето и тези дни ходих в италсервиз и момчетата там ми казаха,че докато радиаторчето е текло е капало антифриз върху компа за еърбега и го е изгорило.Въпроса ми е къде се намира този комп. и как изглежда защото ми казаха да си търся втора употреба,че нов май е скъп.Има едно такова компютърче точно пред скоростния лост под радиаторчето за парното(това ли е)мярнах го докато сменях въпросното радиаторче.Другото е че няма гаранция дали това от втората употреба ще работи съмнявам се някой автоджамбазин да се съгласи да му го върна ако не работи.Който има инфо по въпроса да пише приемам всякакви съвети.Идеята,е че искам да си ми работят еърбеците не се знае кога ще ми потрябват.Който знае как изглежда това компютърче да праща снимки ако има.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Airbag компютър
Collapse
X
-
ogi28b написа:Подмяната не беше ли само за взривовете заради това че са взривове, а не на възглавниците като цяло?Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
Коментар
-
ogi28b написа:Подмяната не беше ли само за взривовете заради това че са взривове, а не на възглавниците като цяло?
Коментар
-
Да точно това видях пред скоростния лост.А за разумното каране съм "ЗА" и аз не обичам скоростните изпълнения,а и мареята ми е семейна кола возя две деца в нея все пак.На моята жабка също има стикер за 10 годишна гаранция и най лошото е че тези дни тя изтече.Въпреки всичко обаче ми се ще да си оправя това компютърче.Колега "kluchar"можеш ли да ми пратиш координати за да мога да ти донеса това комп.и така и така е за смяна нищо не пречи да пробваме да се поправи щом казваш че може.Защото и на мен младежите в сервиза ми казаха да си търся втора употреба иначе ново било скъпо.Другото което е като си го сваля сам нали няма да прецакам нещо или като дам на контакт да вземат че да се отворят тези еърбеци?Marea Wekeend 1999 1.6 16V
Коментар
-
Само да ти напомня, че всякакви манипулации по системата се правят на откачен акумулатор и след изчакване на поне 10 мин. Скоро колега от форума се "похвали" как се взривил механизма на колана в ръцете му, така че, умната!Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
Коментар
-
aз моята кола я купих миналата година и като я разглеждах от вътре в жабката имам едно жълто етикетче и на него има една таблица с разграфени години и месеци.Етикетчето е перфорирано на 2007г. месеца го забравих.Искам да знам какво значи тази перфорация-че 2007 изтича гаранцията или,че е сменена тогава.Забравих да кажа,че колата е претърпявала удар отпред от предишния собственик в германия.FIAT BRAVA 1.6 16v
Коментар
-
bg_bombeto написа:aз моята кола я купих миналата година и като я разглеждах от вътре в жабката имам едно жълто етикетче и на него има една таблица с разграфени години и месеци.Етикетчето е перфорирано на 2007г. месеца го забравих.Искам да знам какво значи тази перфорация-че 2007 изтича гаранцията или,че е сменена тогава.Забравих да кажа,че колата е претърпявала удар отпред от предишния собственик в германия.
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:... купя патрон за ербека с нова 10 год.гаранция и да си го сменя.Казаха ми да имаме цена 900 лв. ...Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар