Колеги,преди малко получих нова изненада.Свалих предна лява гума и От маншона на вътрешното каре гледам теч на масло.И сега големият въпрос е от какво се е получил този теч?Дали има някаква семеринга на диференциала,която да е пропуснал масло към вътрешното каре?Така като гледам май ще се окаже доста работа...И за да не пускам нова тема,дали че е сложна смяната на противоударният тампон на предния амортисьор,че гледам маншона ми е скъсан,а и имам усещането,че и хлопането ми ще се окаже от него.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Теч на масло от полуоската?
Collapse
X
-
Re: Теч на масло от полуоската?
dudulia написа:Колеги,преди малко получих нова изненада.Свалих предна лява гума и От маншона на вътрешното каре гледам теч на масло.И сега големият въпрос е от какво се е получил този теч?Дали има някаква семеринга на диференциала,която да е пропуснал масло към вътрешното каре?Така като гледам май ще се окаже доста работа...И за да не пускам нова тема,дали че е сложна смяната на противоударният тампон на предния амортисьор,че гледам маншона ми е скъсан,а и имам усещането,че и хлопането ми ще се окаже от него.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
-
zvezdi написа:миналият месец и аз сменях маншона на полуоската вътрешния от към скоростите. беше ми изтекло цялото масло и си стържеха скоростите.излезе ми 30лв маншона с лагера и 40лв маслото и за труд не знам колко щото и други работи правих и не съм се интересувал колко е за смяната на маншона.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар