Понеже колата ми е доста ниска отзад, а и вече имам 2 бр предни нови летни гуми , какво ще стане ако отпред са ми 165/65/14 а отзад 175/65/14 ???? Ще имам ли проблеми????
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Допустима разлика м/у предни и задни гуми
Collapse
X
-
Допустима разлика м/у предни и задни гуми
Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004Етикети: –
-
Нямам АБСPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
venioid написа:Ако нямаш ABS - нямаш проблем.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
А ще се вдигне ли задницата малко/видимо/Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
bmahob написа:А ще се вдигне ли задницата малко/видимо/Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
ми освен да пробвам с гуми 2 ръка тоя размер и след това да си взимам новиPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Разлика във височина 13 мм, ама във височината на гумата, а не на колата като цяло Колата ще порастне едва с 6.5 мм. Допустима е някаква разлика , ако имаш АБС, но най-сигурно е с 4 еднакви гуми. Ако сложиш твърде различни гуми, е възможно АБС лампата да светне след като колата се задвижи. Това ще доведе до изключване на системата.
Коментар
-
немам абсPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
ти си в грешка колега ще се вдигне с 13мм диаметър или 6.5ммPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
ogi28b написа:Разлика във височина 13 мм, ама във височината на гумата, а не на колата като цяло Колата ще порастне едва с 6.5 мм. Допустима е някаква разлика , ако имаш АБС, но най-сигурно е с 4 еднакви гуми. Ако сложиш твърде различни гуми, е възможно АБС лампата да светне след като колата се задвижи. Това ще доведе до изключване на системата.
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:ogi28b написа:Разлика във височина 13 мм, ама във височината на гумата, а не на колата като цяло Колата ще порастне едва с 6.5 мм. Допустима е някаква разлика , ако имаш АБС, но най-сигурно е с 4 еднакви гуми. Ако сложиш твърде различни гуми, е възможно АБС лампата да светне след като колата се задвижи. Това ще доведе до изключване на системата.Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар