Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Смяна на предно стъкло?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Смяна на предно стъкло?

Къде в Пловдив мога да сменя предния прозорец, приблизително цена, а и какво ми трябва (освен стъклото) уплатнения и т.н. , и от къде да закупя оплътненията? Благодаря :D
    MB 280 S W108 67' - pickUp
    MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
    ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
    Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
    office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Re: Смяна на предно стъкло?

Suppish написа:
    Къде в Пловдив мога да сменя предния прозорец, приблизително цена, а и какво ми трябва (освен стъклото) уплатнения и т.н. , и от къде да закупя оплътненията? Благодаря :D
    Каква ти е колата колега. Аз го смених предното в бившата "Мототехника" на Карловско шосе. Питай там каде сменят стъкла , то се вижда от булеварда. Има едно леко пълно момче около 145литра работи с помощник , много добре си вършат работата. Почистват идеално рамката и залепят новото стъкло. Чакаш задължително 3 часа след залепването заради гаранцията. При мен на Мареа-та няма уплътнение само алуминиева лайсна която при свалянето я запазиха невредима. При теб незнам как е , кажи каква ти е колата.
    Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Браво 95’ набор ама аз стъкло втора употреба ще зимам за ново не съм и мислил. Приблизително колко те оръсиха? Винетки, минетки прехвърлят ли от стария на новия джам?
      MB 280 S W108 67' - pickUp
      MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
      ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
      Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
      office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

МИсля,че около 50 лева е смяната,колега.Всички стикери ги прехвърлят.

Коментар

аз съм сменял стъкло ама от тези дето уплътнението го държи никакви лепила и чудесии и се сменя за 15 минути
          Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
          Fiat Bravo'97 1,6 16v
          Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Suppish написа:
            Браво 95’ набор ама аз стъкло втора употреба ще зимам за ново не съм и мислил. Приблизително колко те оръсиха? Винетки, минетки прехвърлят ли от стария на новия джам?
            И аз сложих старо стъкло и ми взеха 40лв. лятото със всичко ,винетки , мине... опа такова не се ми правили 40 лв. всичко.
            Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

150лв. ми взеха общо труд + ново стъкло миналата пролет като ми се пукна стъклото. Старото беше цялото на малки мехурчета и лятото като пекне слънцето срещу теб и нищо не се вижда. Новото е перфектно и със зелен кант отгоре. Качил съм го на снимка в гаража.
              Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Working...
              X