Здравейте!Колата е пунто 1 без въздушна възглваница.Проблема е следния:Като гумите са изправени и колата се движи на пред волана е завъртян леко на дясно, освен това понякога ръчката за мигача не се втъща. Най-интересното е, че ръчката не винаги не се връща, а само по някога. Например като завъртя преди завой волана до определен ъгал на завъртане се чува някакво цъкане сеедно се връща ръчката на мигача, ама не се втъща, а след това като го изправя ръчката се втъща и след това сама отива в другата позиция (сама си пуска другия мигач). Това само при по-острите завой където трябва повече да въртя волана. При не толкова острите нямам проблеми въпреки, че пак се чува странното цъкане.Първоначално си мислих, че колата е за реглаж на предницата и самия модул (2-те ръчки) нещо е развален, но се сетих, че е възможно предишния собственик да е разглобил волана и да не го е сложил както трябва.Въпроса ми е как да си сваля волана и как да си сваля модула на ръчките за мигача и чистачките?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с волана и ръчката за мигачин на Пунто1
Collapse
X
-
Re: Проблем с волана и ръчката за мигачин на Пунто1
MorningEnergy написа:Въпроса ми е как да си сваля волана и как да си сваля модула на ръчките за мигача и чистачките?Ex. Grande Punto Driver
-
Вторият вариант съм.Обаче изникна един друг проблем.Явно някой преди мен е отвинтвал волана или заводски е така, но гайката е много яко натегната.Въпроса ми е как да фиксирам волана защото явно ще трябва яко да се напъва.Пробвах да махна ключа и като се заключи волана тогава да напъвам, но ме е страх нещо да не се счупи.Другия вариант който се сещам е да завъртя волана до край на ляво и така да започна да напъвам с гедорето, но пак ме е страх да не се развали нещо по кормилната уредба._/''''''''''''''''''''''''\_
//---------------\\
[( )== //// ==( )]
|_|'------------'|_| ....Punto
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар