Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

има ли нема ли ??

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

има ли нема ли ??

Здравейте аз съм нов тука не съм запознат много с Фиат (купихме колата оня ден )и имам един въпрос.Как да разбера дали колата има ABS.А тя е Фиат Браьа 1.4.Мерси предварително.Лека и безаварийна пичове
    nema cel jivot s gluposti da se zanimavam!!
    ama pone polovinata...

Брава 1.4 е без ABS!иначе си напиши VIN номера тук: http://www.fiat-bg.org:7080и ще видиш каква точно ти е колата...
    FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

а къда да го видя тоя номер?сори ама наистина съм лаик с тея работи.първа кола знаете как е предполагам
      ama pone polovinata...

Коментар

Зависи, кaк е поръчана. Може да има, може и да няма. Като отвориш капака... погледни вдясно и навътре. Под бушонното табло, до спирачната помпа трябва да има нещо като метална кутия от която излизат много тръбички. Ако липсва значи си без ABS.
        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Е твоята кола няма ли си регистрационен талон.Там е номера на рамата.Него въвеждаш в е-Per!
          SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Е, като го въведе, какво? На мен не ми пише, че имам ABS, нито климатроник, нито airbag, а си ги имам всички!?

Коментар

Vladim написа:
              Е, като го въведе, какво? На мен не ми пише, че имам ABS, нито климатроник, нито airbag, а си ги имам всички!?
              А не знам, аз отговарям на човека от къде най-лесно да види VIN.От талона. Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
              SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Vladim написа:
                Зависи, кaк е поръчана. Може да има, може и да няма. Като отвориш капака... погледни вдясно и навътре. Под бушонното табло, до спирачната помпа трябва да има нещо като метална кутия от която излизат много тръбички. Ако липсва значи си без ABS.
                аз имам такова... ама знам че е без ABS колата...?да не се окаже противното??? ще се изям от кеф ама аз си мисля че туй е серво усилвател...?
                Прикачени файлове

Коментар

да намерих номера ама докато зацепя це е тва е номер на рамата.и като го въведох къде е написано?м/у другото як сайт е тва
                  ama pone polovinata...

Коментар

Колега, трябва да имаш това, мисля че е разпределител на спирчаното усилие:
                    Lancia Kappa 2.4 JTD 99`
                    Uno 75 1.5i.e.8V 88`

Коментар

а няма ли няква лампа на таблото която да сигнализира за тва?
                      ama pone polovinata...

Коментар

Mazgarev това, което показваш е сервото и спирачната помпа. Така изглежда помпата и блока с вентилите на ABS-a:
                        Прикачени файлове

Коментар

ясно! мерси за инфото!

Коментар

а ако нямам дали мога да си сложа?от това което видях нямам ама утре пак погледна под капака
                            ama pone polovinata...

Коментар

Не е ли по-просто да погледнете дали имате лампичка на таблото която светва за известно време и след това угасва (self test) при даване на контакт... ако и тогава има съмнениея... на подходящият път.. удари една спирачка малко по-рязко и силно.. и ABS ще се задейства ако го имаш - усеща в педала на спирачката.. а и издава характерен звук...
                              FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

Working...
                              X