Здравейте аз съм нов тука не съм запознат много с Фиат (купихме колата оня ден )и имам един въпрос.Как да разбера дали колата има ABS.А тя е Фиат Браьа 1.4.Мерси предварително.Лека и безаварийна пичове
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
има ли нема ли ??
Collapse
X
-
Брава 1.4 е без ABS!иначе си напиши VIN номера тук: http://www.fiat-bg.org:7080и ще видиш каква точно ти е колата...FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
-
Vladim написа:Зависи, кaк е поръчана. Може да има, може и да няма. Като отвориш капака... погледни вдясно и навътре. Под бушонното табло, до спирачната помпа трябва да има нещо като метална кутия от която излизат много тръбички. Ако липсва значи си без ABS.ама аз си мисля че туй е серво усилвател...?
FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
Не е ли по-просто да погледнете дали имате лампичка на таблото която светва за известно време и след това угасва (self test) при даване на контакт... ако и тогава има съмнениея... на подходящият път.. удари една спирачка малко по-рязко и силно.. и ABS ще се задейства ако го имаш - усеща в педала на спирачката.. а и издава характерен звук...FIAT Marea 1.9 JTD HLX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар