Здравейте!Въпросът ми е за едно малко пластмасово копче, което се намира на вратата на багажника.На блока с четирите контакта, през които минава ток за реотаните на задното стъкло в средата между двете средни пластини стърчи нагоре нещо като черна лента от пластмаса. Държи се на пружина и ми се струва, че се притиска надолу, когато капакът се затвори и е свободно, когато е отворен.Забелязах, че пластините са 4 (не ми е ясно за какво са останалите, освен реотана и масата), но от долната част на блока с пластините има две букси - една с три и една с два канала.Дали излишният пети канал, на който не съответства пластина отгоре, е свързан с това копче?И в крайна сметка какво управлява то?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Bravo: За какво е това копче?
Collapse
X
-
Това май направо си е датчик на алармата за отворена врата...www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
Бутона е за плафона в багажника и съответно за датчик на алармата за отворена врата .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Ясно, за чистачката май отгоре през тръбата минава жицата, но може да се провери дали е от там, като пусна чистачка на отворена врата.Само едно не разбирам, защо не са сложили пръскалките да пръскат от горе надолу, а са на оста на чистачката, и при отслабване на силата никаква работа не вършат. Хем щехя да спестят малко маркуч в завода, ако отворът беше отгоре..
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар