Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

трети стоп за Брава?????

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

spark днес отидох до сервизите зад Пиргос и намерих човека дето ти спомена .. каза ми че за 100 лв ще го оправи ... имаш ли идея добре ли работи да не е някой шано иначе цената е №1 колкото до стоп намерих но чисто нов е 80лв .. а дръжката за задната врата е 33лв. в магазина на Москва срещу гумаджииницата дето има големи надписи на Fiat Alfa и т.н. сякви италянки...някой знае ли пича дето затъмнява стопове и стъкла отстрани на Механото до Фрог каде се е дянал вече втори ден го търся а вратите на гаража са затворени... странно...
    Fiat Brava TD100

Коментар

Ами на мен цялата кола ми боядиса преди 3 години и не е олято никъде нито пък на точки, само му кажи да не пести толкова боята и лака, че при мен е поспестил и много лесно се драска. Имам 2-3 деруги от колички на метро вече.И най-важното ако ти я прави той гледай да се разберете да не те мотае много с чакане. Аз чаках над 2 седмици, щото камерата не е негова и какво там беше изгоряло май компресора и докато му дойде ред... Предай му много поздрави и да се обади някой път да почерпи
      Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

ще видим дамо се постарае .. разбрах се с него за понеделник да му я закарам.. каза че за 2-3 дена щяла да бъде готова ... дано си свърши както трябва работата
        Fiat Brava TD100

Коментар

от доста време не съм писал по темата.. та понеже утре ще карам колата на бояджията дето spark приказваше зад Пиргос...да кажа само най-накрая събрах пари и утре я карам ... дано да стане хубава без трети стоп и каквото и да било отзаде.... пък ако ми хареса как ще се справи след време ше му я закарам да ми намръщи предния капак... понеже стои просто прекрасно... по негови думи като му я закарам в сряда в четвъртък следобяд да съм отишъл да си я взема... мн мн не ми се вярва тая работа освен ако не я натряака яко с кит и после да я боядиса само... като стане готова ще кача снимки да се види първата брава без 3-ти стоп :D охх дано да стане готино...
          Прикачени файлове
          Fiat Brava TD100

Коментар

дълго търсих и най-накрая намерих снимка на Брава която е без трети стоп... снимката е в това клипче:http://www.youtube.com/watch?v=4n-OKCKrCS8 което показва любовта на човек към колата му...кажете си мнението за багажника без стоп и после когато е със стопа...
            Fiat Brava TD100

Коментар

Със стоп повече ми харесва, дори да намериш някой тотално избелял стоп на старо - с вълнен парцал и малко търкане става като нов! А крушките ако ги смениш с диоди и става страхотно.
              Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

spark написа:
                Със стоп повече ми харесва, дори да намериш някой тотално избелял стоп на старо - с вълнен парцал и малко търкане става като нов! А крушките ако ги смениш с диоди и става страхотно.
                spark... късно вече колата е при майстора и утре ще е готова "УЖ де" .. каквото такова... пък ако се стигне до липса на детаилност в задната част на колата винаги мога да сложа едно малко надписче "tuning it-design" и т.н. :D а когато затъмня стоповете и задното стъкло ще изглежда доста изчистено и може да се получи добре...ще видим времето ще покаже.. поздрави!
                Fiat Brava TD100

Коментар

spark написа:
                  Вярно, че с диоди става готино. Аз моите така ги направих. Сега не разсейва светлината, а си свети направо и стои като точици, а на мен така ми харесва повече Проблема е само, че не мога да си намеря пластмасата здрава за отвън, защото моя е пукнат на 2 места и го лепих леко и определено ме дразни така...
                  Fiat Brava 1.4 12V

Коментар

Третият стоп не е ли задължителен от ЗДП?

Коментар

Не. Иначе ми харесва повече с трети стоп, на Бравата той е едно от многото чаровни неща

Коментар

ilkoD написа:
                        Не. Иначе ми харесва повече с трети стоп, на Бравата той е едно от многото чаровни неща
                        Съгласен съм с теб и с всички ви... другия път ще я направя с трети стоп :D :D :D но все пак ще кача снимки за да се види резултата..
                        Fiat Brava TD100

Коментар

колега само за инфо да знаеш, че няма да е първата брава в бургас без трети стоп, понеже имам един познат(не приятел просто покраи клоите си святкаме и т.н) на който третия стоп го няма.... лично на мен не ми харесва особено.но дай снимки като я вземеш, за да знам куде да карам моята като събера парички, че на тавана боята и лака ги няма никакви, а немога да намеря някой за 20 лв да я надере цялата и от каското да ми я боядисат

Коментар

Dimo_J написа:
                            колега само за инфо да знаеш, че няма да е първата брава в бургас без трети стоп, понеже имам един познат(не приятел просто покраи клоите си святкаме и т.н) на който третия стоп го няма.... лично на мен не ми харесва особено.но дай снимки като я вземеш, за да знам куде да карам моята като събера парички, че на тавана боята и лака ги няма никакви, а немога да намеря някой за 20 лв да я надере цялата и от каското да ми я боядисат
                            Ще кача снимки колега.. обаче тай като гледам май май няма да стане скоро тоя багажник... днес я закарах сутринта към 9:00, а до 18:00 колата не е мърдана от мястото и... просто невиждам начин да е готова до утре както бояджията твърди, освен ако не я налепа цялата с кит...
                            Fiat Brava TD100

Коментар

ето колеги... след боядисването колата е готова... доста е мръсна тъй като все още неискам да я мокря... (а то пък ше вземе да завали да го еаа )
                              Прикачени файлове
                              Fiat Brava TD100

Коментар

Красиво е. Махнал ти е и дръжката на вратата и само отвътре я отваряш.....

Коментар

Working...
                                X