spark днес отидох до сервизите зад Пиргос и намерих човека дето ти спомена .. каза ми че за 100 лв ще го оправи ... имаш ли идея добре ли работи да не е някой шано иначе цената е №1 колкото до стоп намерих но чисто нов е 80лв .. а дръжката за задната врата е 33лв. в магазина на Москва срещу гумаджииницата дето има големи надписи на Fiat Alfa и т.н. сякви италянки...някой знае ли пича дето затъмнява стопове и стъкла отстрани на Механото до Фрог каде се е дянал вече втори ден го търся а вратите на гаража са затворени... странно...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
трети стоп за Брава?????
Collapse
X
-
Ами на мен цялата кола ми боядиса преди 3 години и не е олято никъде нито пък на точки, само му кажи да не пести толкова боята и лака, че при мен е поспестил и много лесно се драска. Имам 2-3 деруги от колички на метро вече.И най-важното ако ти я прави той гледай да се разберете да не те мотае много с чакане. Аз чаках над 2 седмици, щото камерата не е негова и какво там беше изгоряло май компресора и докато му дойде ред... Предай му много поздрави и да се обади някой път да почерпиFiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
от доста време не съм писал по темата.. та понеже утре ще карам колата на бояджията дето spark приказваше зад Пиргос...да кажа само най-накрая събрах пари и утре я карам ... дано да стане хубава без трети стоп и каквото и да било отзаде.... пък ако ми хареса как ще се справи след време ше му я закарам да ми намръщи предния капак... понеже стои просто прекрасно... по негови думи като му я закарам в сряда в четвъртък следобяд да съм отишъл да си я взема... мн мн не ми се вярва тая работа освен ако не я натряака яко с кит и после да я боядиса само... като стане готова ще кача снимки да се види първата брава без 3-ти стоп :D охх дано да стане готино...Fiat Brava TD100
Коментар
-
дълго търсих и най-накрая намерих снимка на Брава която е без трети стоп... снимката е в това клипче:http://www.youtube.com/watch?v=4n-OKCKrCS8 което показва любовта на човек към колата му...кажете си мнението за багажника без стоп и после когато е със стопа...Fiat Brava TD100
Коментар
-
spark написа:Със стоп повече ми харесва, дори да намериш някой тотално избелял стоп на старо - с вълнен парцал и малко търкане става като нов! А крушките ако ги смениш с диоди и става страхотно.Fiat Brava TD100
Коментар
-
spark написа:Със стоп повече ми харесва, дори да намериш някой тотално избелял стоп на старо - с вълнен парцал и малко търкане става като нов! А крушките ако ги смениш с диоди и става страхотно.Fiat Brava 1.4 12V
Коментар
-
Humppa
-
колега само за инфо да знаеш, че няма да е първата брава в бургас без трети стоп, понеже имам един познат(не приятел просто покраи клоите си святкаме и т.н) на който третия стоп го няма.... лично на мен не ми харесва особено.но дай снимки като я вземеш, за да знам куде да карам моята като събера парички, че на тавана боята и лака ги няма никакви, а немога да намеря някой за 20 лв да я надере цялата и от каското да ми я боядисат
Коментар
-
Dimo_J написа:колега само за инфо да знаеш, че няма да е първата брава в бургас без трети стоп, понеже имам един познат(не приятел просто покраи клоите си святкаме и т.н) на който третия стоп го няма.... лично на мен не ми харесва особено.но дай снимки като я вземеш, за да знам куде да карам моята като събера парички, че на тавана боята и лака ги няма никакви, а немога да намеря някой за 20 лв да я надере цялата и от каското да ми я боядисатFiat Brava TD100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар