Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

трети стоп за Брава?????

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

трети стоп за Брава?????

Здравейте колеги.. търся и никаде не намирам трети стоп за фиат Брава... вече съм на път да китосам всичко и от зад да няма нищо.. ако не намеря ще съм принуден да го направя... от Бургас съм.. ако някой колега от града може да помогне моля да пише.. хайде колеги моля помогнете )
    Fiat Brava TD100

Търси втора употреба.Нов сигурно е 150лв.
    И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

виж тук http://axm-auto.com/index2.php?brand...menkl=2&show=1
      Fiat Brava 1.6,100

Коментар

Магазина е на бул. Ив. Вазов точно вляво от офиса на SDI с едни оранжеви реклами налепен целия. Но по-добре потърси тук втора ръка дали не продава някой от форума, че 80лв за тая пластмаса хич не са си малко.
        Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Re: трети стоп за Брава?????

spooni написа:
          Здравейте колеги.. търся и никаде не намирам трети стоп за фиат Брава... вече съм на път да китосам всичко и от зад да няма нищо.. ако не намеря ще съм принуден да го направя... от Бургас съм.. ако някой колега от града може да помогне моля да пише.. хайде колеги моля помогнете )
          в моргите се намират. Аз си взех така и е като чисто нов. Трябва явно да търсиш по упорито.
          Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
          BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
          BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Има го долу на бивш."Московска"-82 лв. е.Втора употреба е 35 лв.
            BRAVA TD100 ELX `98

Коментар

Баси аз в какъв магазин съм влизал?

Коментар

Re: трети стоп за Брава?????

spooni написа:
                колега да не си с една бяла брава която често спира до стария съд?
                Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

Не колега не ми е бяла Бравата тъмносиво пепелява е ... на скоро я купих... може да я познаеш по ударения багажник незнам... кажете си да правя ли с третия стоп или направо да я запълват цялата отзаде и да става тунинг вчера разглобих цялото табло(имам в предвид километража там и другите глупости) тай като не ми светеха сумати лампички и ги смених направил съм снимки като.. може да ги кача ако някой се интересува как да го направи неказвам че етрудно не мн е лесно но.. все пак ако има желаещи да гледат после реших че е време да погледна въздушния филтър и какво открих Yellow_Flash_Colorz_PDT_44 целия беше пълен с КАЛ яко !!! разглобих му всичките пласмаси .. голям зор видях .. как са го напъхали там да ги е.. и италианците ... изскарах го едвам едвам из под колата наложи се с едната ръка да повдигам колата с другата да измъкна филтара из от доло(мн. ниска да я и нея!!!) занесох го вкъщи и под душа БАНЯ днес взех един от Евро 07 за 12лв. мисля че.. смедних го и колата направо лети.... ще видим до кога ... смених и горивния филтър.. да ми е мирна главата видях зор докато я обезвъздуша ..н о сичко е 6+ поне за сега старият беше сменян скоро тай като не беше замърсен ... но да ми е мирна главата иначе с 12литра нафта .. за сега смесен разход съм минал 140км. сега със сменения въздушен се надявам да падне още ... ида мина оше 30-40км. ... горе доло съм доволен.. има доста за оправяне но като съм се хванал на хорото ще оправям толкова от мен колеги за сега някой нещо ако го интересува да пише...
                  Fiat Brava TD100

Коментар

bobis уточни моля те каде точно е тая "Московска" и каде точно е магазина.. да ида да провера .. 10х предварително
                    Fiat Brava TD100

Коментар

Сигурно иска да каже бившата "Москва" сега Мария Луиза. Там има магазин на Александър Кар. Магазина е от същата страна както и Евро 07, но доста преди него. Точно от другата страна на булеварда е една от големите гумаджийници, по това може да се ориентираш.

Коментар

благодаря spark, но май ще пропусна да слагам трети стоп... незнам.. утре ще ходя до един майстор да видим той какви пари ще ми каже, че всички досега направо отсичат 200лв!! и ще реша с или без трети стоп
                        Fiat Brava TD100

Коментар

Не знам колко ти е нагънат багажника, но ако пораженията не са сериозни за майстор може да провериш и в гаражите до платения паркинг под дискотека Будоар в Лазур (бившата Пиргос). Търсиш Миро.

Коментар

Магазина е точно както SPARK го посочва.Моята също я взех ударена отзад в Швейцария.Оправи я в с.Дъбник-Хасан мисля че се казва, включително боядисване.Стана перфектно.Не знам цената защото бяха ня-колко ударени коли общо но не взема скъпо.
                            BRAVA TD100 ELX `98

Коментар

То тия пари кадето ще ги дадеш да майстор за боя и т.н. по добре си купи друг капак

Коментар

Working...
                              X