Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

S.O.S дебитомер на фиат крома

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

S.O.S дебитомер на фиат крома

карам фиат крома 2.0и 16в 137кс прецакаа ми се клапата на дебитомера и сега немога да контролирам постъпването на въздуха,колата си варви но някой кон избяга,искам да помоля някой веш в нещата аз знам не е същото без дебитомер но проблема е че не мога да намеря настаро та идеята ми е до газовата плочка по формата на гарнитурка медна намаля отвора по малко да влиза въздух може и да стабилизирам празния ход долу горе ако някой знае точния размер на отвора да помага долу горе да симолирам поне на половина хода на дебитомера(клапа) ако някой знае да се продава дебитомер на старо работеш БОШ 0280 202 204 - 0280 202 211 ейтва пише на дебитомера предварително благодаря.

Re: S.O.S дебитомер на фиат крома

emulsia написа:
    карам фиат крома 2.0и 16в 137кс прецакаа ми се клапата на дебитомера и сега немога да контролирам постъпването на въздуха,колата си варви но някой кон избяга,искам да помоля някой веш в нещата аз знам не е същото без дебитомер но проблема е че не мога да намеря настаро та идеята ми е до газовата плочка по формата на гарнитурка медна намаля отвора по малко да влиза въздух може и да стабилизирам празния ход долу горе ако някой знае точния размер на отвора да помага долу горе да симолирам поне на половина хода на дебитомера(клапа) ако някой знае да се продава дебитомер на старо работеш БОШ 0280 202 204 - 0280 202 211 ейтва пише на дебитомера предварително благодаря.
    Аз съм със същия проблем-можеш да го изключиш от буксата и да покараш така докато си намериш друг!А какво точно се е прецакало?
    Croma 2.0 ie
    www.italcars.org

Коментар

Погледни в BMW форума - в "Продава" - има БМВ-та със същия номер на дебитомера, а пък на части има страшно много коли...

Коментар

На мен пък ми се стори (въпреки ужасно структурираният текст и в лексикално и в граматическо отношение), че колегата е останал с впечатлението, че дебитомера определя (или по скоро регулира) количеството на постъпващият в двигателя въздух. А всъщност дебитомера само измерва количеството постъпващ въздух. При отсъствието му, ЕКУ-то няма да може да оптимизира горивовъздушната смес и колата ще върви доста спънато (пък и ще похарчва повечко). Така че колега, решението е нов дебитомер (чисто нов или от някоя морга).
        Fiat Punto 1.1 '97

Коментар

дебитомер фиат крома

проблема е решен,от моргата на италиянеца в софия.80-лева ето и телефон ако някой закъса за нещо 02/9555476

Коментар

Working...
          X