Колеги нещо ми стана на задната чистачкаспря да се движи?! възможно ли е да е изгоряло моторчетоили е др проблембушона е здрав
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Задната чистачка не работи
Collapse
X
-
Може и да се оправи от самосебе си.На мен така ми спираше от време на време, а и други сасе оплаквали от този проблем.Например работи си и изведнъж спира, след 15 мин. тръгва или пък наследващия ден.Но може и да е друг проблема.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
-
И на мен като я купих преди година задната чистачка стигаше до 1/3 от хода и умираше.След обилно мазане с масло и помощ от моя страна се раздвижи и сега няма ядове.При теб проблема може да е от клемите на задния капак.Почисти ги със шкурка,може да са се окислили.Ако не помогне това,тогава първо се маха кората и след това с две болчета е хванат корпуса на клемите.Провери ги,може би се е размърдало крачето на кабела и да няма контакт.Тази зима така ми спря реотана и проблема бе точно там...
Коментар
-
trace написа:Може и да се оправи от самосебе си.На мен така ми спираше от време на време, а и други сасе оплаквали от този проблем.Например работи си и изведнъж спира, след 15 мин. тръгва или пък наследващия ден.Но може и да е друг проблема.
Коментар
-
днеска махнах кората то седи като чисто ново нито клеясало нито нищокрачето си беше на место опитвах се да я заварта ама нема никои само не проверих дали достига ток до там иначе бушона си е здраввече 2 ден не бачка а друк пат неми е правило мизериии само да кажа че таман и смени перото и на следваштия ден се батисаMercedes E200 coupe
Коментар
-
icomirGT написа:днеска махнах кората то седи като чисто ново нито клеясало нито нищокрачето си беше на место опитвах се да я заварта ама нема никои само не проверих дали достига ток до там иначе бушона си е здраввече 2 ден не бачка а друк пат неми е правило мизериии само да кажа че таман и смени перото и на следваштия ден се батиса
Коментар
-
Колега, наскоро имах подобен проблем. Излезе стопена пътечка в електрониката на моторчето. За да установиш проблема, трябва да провериш дали отива ток до чистачката. Виж си по схема, или ък нека някойподскаже (някоий с такава кола). Ако отива , после да подадеш ток на крачетата на моторчето. Ако се окаже , че не тръгва - подаваш на кабелите дето излзиат от електрониката на моторчето и влизат в самото моторче.FIAT Punto '94, 1.1 Petrol
Коментар
-
icomirGT написа:днеска махнах кората то седи като чисто ново нито клеясало нито нищо
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар