Вчера вечерта забелязах че скоростния лост се мести по-трудно от преди. Днес е същото, от какво може да е. Не вярвам да е от студа, защото имаше доста по-студени дни и тогава го нямаше този проблем.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем със скоростите
Collapse
X
-
Колега, потърси в архива имаше подробна тема мисля, че бе кръстена "замръзнаха ми скоростите". Там е описано какво се смазва... между другото една сутрин и на мен много трудно ми влизаше лоста наляво, направо беше невъзможно да включа първа, но като поработи двигателя на място и се оправи проблема. Надявам се в бъдещите студове да не ми се случва...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:Колега, потърси в архива имаше подробна тема мисля, че бе кръстена "замръзнаха ми скоростите". Там е описано какво се смазва... между другото една сутрин и на мен много трудно ми влизаше лоста наляво, направо беше невъзможно да включа първа, но като поработи двигателя на място и се оправи проблема. Надявам се в бъдещите студове да не ми се случва...
Коментар
-
Колега, и при мен на Уно-то беше така преди време, та реших да гресирам ябълката и като вдигнах гумата беше пълно със замръзнал сняг, буквално до декоративната гума - > сушоара на жената свърши чудесна работа, само че как е влязъл снега така и не разбрах, на пролет ще проверя, че сега в студа не ми се влиза в канала!Lancia Kappa 2.4 JTD 99`
Uno 75 1.5i.e.8V 88`
Коментар
-
Да не би проблема да е следния:Това се отнася само за 1-ва, 3-та и 5-та скоротс;Като се опиташ да ги включиш, не е някакво такова трудно (трудно е де), а все едно има нещо като гума и се опитваш да и преодолееш съпротивлението, и скоростите не си влизат, не се фиксират, а все едно не ще да щракне скоростния лост?A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Да не би проблема да е следния:Това се отнася само за 1-ва, 3-та и 5-та скоротс;Като се опиташ да ги включиш, не е някакво такова трудно (трудно е де), а все едно има нещо като гума и се опитваш да и преодолееш съпротивлението, и скоростите не си влизат, не се фиксират, а все едно не ще да щракне скоростния лост?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар